Miškoviću uzalud oduzet pasoš: Došao da peca u Novi

Stariji Mišković će, kako “Vijesti” saznaju, naredne dane provesti u ribolovu sa svojim prijateljima - poslanikom SNP-a u Skupštini Crne Gore Obradom Gojkovićem i novskim biznismenom Stevom Damjanovićem
54 pregleda 30 komentar(a)
Miroslav Mišković, Foto: Beta
Miroslav Mišković, Foto: Beta
Ažurirano: 08.11.2014. 14:31h

Srpski biznismen Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga” optužen za mahinacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća, ovih dana se odmara u Herceg Novom.

"Blic" je objavio fotografije na kojima se vidi da je danas popodne Miroslav Mišković sjedio u kafiću u centru Dubrovnika.

Vlasniku ”Delta holdinga” i njegovom sinu Marku, prije desetak dana vraćeni su pasoši, i ukinuta zabrana napuštanja zemlje, ali je Apelacioni sud u Beogradu juče preinačio tu odluku.

Apelacioni sud je za još tri mjeseca produžio mjeru zabrane napuštanja boravišta, uz privremeno oduzimanje pasoša Miškovićima i vlasniku "Nibens" grupe Milu Đuraškoviću.

Crna Gora je prva država koju je Miroslav Mišković posjetio nakon što mu je 28. oktobra ukinuta zabrana.

Stariji Mišković će, kako “Vijesti” saznaju, naredne dane provesti u ribolovu sa svojim prijateljima - poslanikom SNP-a u Skupštini Crne Gore Obradom Gojkovićem i novskim biznismenom Stevom Damjanovićem.

Mišković je na Savini u blizini Opšte bolnice Meljine prije petnaestak godina izgradio kuću od oko 300 kvadrata. Na Malim Rosama na Luštici, posjeduje oko 1.500 kvadrata zemlje i kuću od 60-ak kvadrata, kupljenu prije nekoliko godina.

Naredno suđenje Miškovićima, Đuraškoviću i još osmorici optuženih da su zloupotrebama oštetili putarska preduzeća, zakazano je za 17. novembar.

Vlasnik “Delta holdinga” optužen je da je Srbiju i putarske firme oštetio za više od 17 milijardi dinara.

Srpski mediji juče su, nakon saopštenja Apelacionog suda o ponovnom oduzimanju pasoša Miškovićima i Đuraškoviću, prenijeli da je i mlađi Mišković u utorak napustio Srbiju, ali i da ima obavezu da se vrati i da vrati putnu ispravu.

Bonus video: