IZVJEŠTAJ AMSCG

Mokri i klizavi putevi, oprezno zbog sitnih odrona

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane i postavljena je privremena saobraćajna signalizacija
0 komentar(a)
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.11.2014. 07:25h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a dodatan oprez potreban je zbog mogućih sitnih odrona, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Na magistratralnom putu M-18, dionica Nikšić- Plužine, u mjestu Vidrovan, zbog radova se saobraća u skladu sa povremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu R-1, dionica Mojkovačka ulica u Prijestonici, saobraćaj je zbog rekonstrukcije u prekidu za sve vrste vozila. Za vrijeme obustave, saobraćaj se obavlja alternativnim putem kroz grad, u skladu sa privremeno postavljenom signalizacijom.

Na putu Berane-Lubnice do 15. novembra obustavlja se saobraćaj za sve kategorije vozila, svakog dana osim utorkom i subotom. Za vrijeme prekida, saobraća se alternativnim putem Berane-Dolac-Crni vrh-Bastahe-Lubnice i obratno.

Na magistralnom putu M-2, dionica Berane- Rožaje zbog sanacije mosta Tmušići režim saobraćaja se mijenja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane i postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.