Apostolov: To što Neda Ukraden kaže nije tačno

Apostolov je odbacio navode pjevačice Nede Ukraden da ima bilo kakve veze sa problemima kada je u pitanju njena imovina u Lepetanima
334 pregleda 6 komentar(a)
Neda Ukraden (Novina), Foto: Vijesti online
Neda Ukraden (Novina), Foto: Vijesti online
Ažurirano: 07.10.2014. 17:53h

Ivančo Apostolov iz Skoplja, koji u Lepetanima kod Tivta posjeduje vikendicu, negirao je tvrdnje svoje komšinice u Boki, poznate pop-zvijezde Nede Ukraden, objavljene u tekstu „Nedi Ukraden uzeli dio placa u Lepetanima“ od 9. septembra.

Ukraden je „Vijestima“ tada rekla da joj Opština Tivat ne želi dati dozvolu da gradi na svom placu jer on navodno, nema dovoljno površine, zbog toga što se dio tog placa izuzima za širenje pristupnog puta za obližnje tri parcele koje su do prije nekoliko godina bile u vlasništvu familije Apostolov.

Te parcele od Apostolova kupili su bliski srodnici glavne administratorke Opštine Tivat Jovanke Laličić (DPS) - suprug Žarko Laličić, zet Rajko Mihović i njihov partner Franjo Đoković, te na jednoj od njih u međuvremenu, podigli stambenu zgradu.

Ukraden je kazala da je pristup na sporne placeve postojao sa najniže parcele u blizini lokalnog puta Tivat-Kotor na kojoj je vikendica Apostolova, ali da je tu postavljena kapija, pa novi vlasnici sada traže da se na štetu njene imovine, do kupljenih placeva proširi novi pristupni put.

„Tvrdnje gđice Ukraden nisu tačne. Ja, Apostolov Ivančo, nemam nikakve veze sa kupoprodajom navedene tri parcele, jer nikad nisam bio vlasnik istih, niti je tačna priča gđice Ukraden o takozvanoj 'kapiji'," stoji u reagovanju Apostolova koji tvrdi da je kuću u Lepetanima 1967. sagradio njegov pokojni otac Apostol Apostolov i da je već tada na ulazu u svoje dvorište postavio kapiju, te da tuda nije išao prilazni put do u međuvremenu prodatih placeva iznad njegove vikendice.

Opština ne da pjevačici da gradi na svom imanju

Ivančo Apostlov naglašava da je vlasnik katastarskih parcela 25 i 26 KO Lepetane, ali ne i katastarske parcele 27/1, 2 i 3 koja je, nakon ostavinske rasprave po smrti njegovog oca, pripala njegovoj sestri Radmili.

“Pomenuta parcela 27/1,2,3 KO Lepetane je bila njena svojina i bez bilo kakvog mog učešća, ona, gđa Avramovska Radmila je donela odluku o prodaji 2007. godine.

"Ja, Apostolov Ivančo, nemam nikakav uticaj u toj prodaji, niti imam bilo kakvi dokaz ili dokument o toj prodaji”, stoji u reagovanju Ivanča Apostolova.

Ukraden i Vasilije Pivljanin se 1999. godine nijesu žalili

Apostolov je napomenuo da on nije uticao ni na promjene u dimenzijama kolskog puta za pristup parcelama Nede Ukraden koje su nastale u novom DUP-u Lepetana iz 2007.

“Gospođica Neda Ukraden u tekstu navodi da joj je '90 kvadrata nestalo' i bez želje da ulazim u analizu vjerodostojnosti iznesenog i njene izjave, mogu samo da kažem da su pomenuta gđica Ukraden i g. Vasilije Pivljanin bili dužni da te primedbe dostave Komisiji za izlaganje javnih podataka tokom 1999. godine, što nijesu učinili ili nisu imali primjedbe, te doneseni Popisni list mora da se u skladu sa potpisanim Zapisnikom od 1999. s njihove strane,” zaključuje se u reagovanju Apostolova.

Bonus video: