"Plantaže" gostima iz Srbije pored vina predstavile i rakiju od breskve

"Za rakiju od breskve gosti su iskazali izvanredne kritike, kako po pitanju mirisa, tako i po pitanju pitkosti i prijatnog ukusa"
88 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 03.10.2014. 09:09h

Predstavnici najvažnijih ugostiteljskih objekata i distributera vina iz Srbije (njih 180) boravilo je u posjeti kompaniji "13. Jul Plantaže".

Tom prilikom, kako je saopšteno iz Plantaža, gostima je predstavljena veličina i snaga kompanije, a sve u cilju poboljšanja pozicioniranja svojih proizvoda na tržištu Srbije i borbe protiv rastuće konkurencije.

"Ovom prilikom gostima je predstaviljena i nova rakija od breskve koju su mogli premijerno degustirati i koja je izazvala njihovo veliko interesovanje. Za ovaj proizvod Plantaža, gosti su iskazali izvanredne kritike, kako po pitanju mirisa, tako i po pitanju pitkosti i prijatnog ukusa. Ugostitelji su se raspitivali o planiranoj cijeni ovog proizvoda, kao i o okvirnom terminu izlaska na tržište", navodi se u saopštenju "13. Jul Plantaže".

Gosti su posjetili i podrum Šipčanik, gdje su mogli uživati u barik vinima i hrani koju su pripremili kuvari iz restorana Mareza i Jezero.

"Nakon Šipčanika, nastavilo se prema podrumu "Lješko Polje", kako bi što bolje uvidjeli razliku između "novog" i "starog" vinskog podruma. Ovdje su, u potpuno drugačijem ambijentu gosti uživali u novim vinima Luča i Vladika koja su izazvala oduševljenje svih prisutnih, uz komentare da su ova dva vina potpuno drugačijeg stila od svega što su Plantaže do sada imale u ponudi. Nakon obilaska vinograda i podruma, gosti su uživali krstareći Skadarskim jezerom, uz vino, grožđe i muziku, da bi cjelodnevni program završili večerom u restoranu "Jezero", gdje su se uz specijalitete crnogorske kuhinje, sa akcentom na autohtone ribe i sireve, služila vina Pro Anima i Pro Corde. Chardonnay Pro Anima će se na tržištu Srbije naći nakon redizajniranja etikete. I ovo vino, kao i Luča i Vladika izazvalo je veliku pažnju", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je veliki broj ugostitelja obećao da će nakon ove posjete u ponudu svojih objekata uvrstiti vina Plantaža koja se do sada nisu mogla naći u njihovim vinskim kartama.

Galerija

Bonus video: