Societe Generale banka nagradila najstarijeg klijenta

Kako je saopšteno u Crnoj Gori živi preko 80.000 osoba starijih od 65 godina, a procjenjuje se da će do 2050. godine četvrtina stanovništva u našoj zemlji imati više od 65 godina
64 pregleda 1 komentar(a)
Vasiljka Šćepanović, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Vasiljka Šćepanović, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Ažurirano: 30.09.2014. 14:09h

Societe Generale banka Montenegro, povodom međunarodnog Dana starih, odlučio je da Vasiljku Šćepanović iz Danilovgrada, staru 104 godine nagradi dvostrukim iznosom njene sadašnje penzije.

Širom svijeta 1. oktobar obilježava se kao međunarodni Dan starih.

“Gospođa Vasiljka Šćepanović, vesela starica od 104 godine, najstariji je klijent naše banke pa smo odlučili da je posjetimo i provedemo neko vrijeme sa njom. Željeli smo da joj uručimo prigodan poklon, ali je gospođa Vasiljka skromno odgovorila da svega ima i da joj ništa ne treba, a da smo joj svakako dobrodošli u posjetu. Već godinama gospođa Vasiljka prima svoju penziju u ekspozituri Societe Generale banke Montenegro u Danilovgradu pa smo odlučili da joj, kao našem najstarijem i vjernom klijentu poklonimo dvostruki iznos njene sadašnje penzije" rekla je Slađana Radović u ime Societe Generale banke Montenegro.

Kako je saopšteno u Crnoj Gori živi preko 80.000 osoba starijih od 65 godina, a procjenjuje se da će do 2050. godine četvrtina stanovništva u našoj zemlji imati više od 65 godina.

Istraživanja pokazuju da su stari u Crnoj Gori osjetljiva grupa i da im zbog problema kao što su loše zdravlje, a često i nemogućnost da brinu sami o sebi, treba posvetiti posebnu pažnju, saopšteno je iz Societe Generale banke Montenegro.

Bonus video: