Prestižna manifestacija iz Monaka seli u Porto Montenegro

Manifestacija će se održati od 2. do 5. jula 2015, a organizuje je čuvena medijska grupacija posvećena jahting industriji Boat International Media i kompanija Porto Montenegro
256 pregleda 13 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Portomontenegro.com
Porto Montenegro, Foto: Portomontenegro.com
Ažurirano: 25.09.2014. 16:43h

Prestižna manifestacija "Superyacht Rendezvous" koja se više od 20 godina do sada održavala u Monaku, dogodine će se održati u elitnoj marini i nautičkom centru Porto Montenegro, ekskluzivno saznaju "Vijesti".

Umjesto na Keju SAD (Quai des États-Unis) u marini mondenskog centra Monte Karlo, prestižne super jahte dogodine će se okupiti na mulu 1 tivatske marine, gdje će njihovi vlasnici i posade biti u prilici da se tri dana druže i zabavljaju u nizu društvenih i sportskih događaja.

Manifestacija nazvana "Superyacht Rendezvous Montenegro“ održaće se od 2. do 5. jula 2015, a organizuje je čuvena medijska grupacija posvećena jahting industriji Boat International Media i kompanija Porto Montenegro.

Na taj način tivatski nautički centar povukao je do sada najozbiljniji i najzvučniji potez u sopstvenoj i promociji Boke kao destinacije elitnog jahtinga.

"Crna Gora ubrzano postaje destinacija za krstarenja, a zaliv Boke Kotorske je već postao stjecište superjahti. Svjesni toga, Boat Intermanitional Media predstavlja "Superyacht Rendezvous Montenegro“ koji će se održati od 2.do 5.jula naredne godine. Baziran na portfoliju Boat International događaja i uspjehu dosadašnjeg "Rendezvous-a“ u Monaku, ova jedinstvena manifestacija pruža priliku vlasnicima superjahti da izvuku najbolje iz svojih brodova u društvu sebi sličnih zanesenjaka“, saopšteno je iz Boat International Media grupe, uz napomenu da će jahte-učesnice te manifestacije biti smještene u Porto Montenegru "najboljoj marini za superjahte u regionu".

Bonus video: