Nova ponuda "Plantaža": Vožnja vozom kroz vinograde

Vaučeri za posjetu i degustaciju se kupuju na ulazu u podrum Šipčanik
89 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2014. 18:49h

Kompanija „13. jul - Plantaže“ je u okviru specijalnog programa vinskog turizma „Vinski put“, omogućila posjetiocima da posjete podrum Šipčanik, svakog radnog dana od devet do 15 časova.

Direktor prodaje i marketinga kompanije “Plantaže” Veselin Đurišić kazao je da će posjetioci podruma Šipčanik moći da dožive impresivan ambijent jedinstvenog vinskog podruma u Evropi i da uživaju u nezaboravnim mirisima i ukusima - „bukeu“ našeg podneblja.

“Na raspolaganju su dva programa slaganja vina i hrane, od 10 i 30 eura, a u cijenu je uključena vožnja kroz vinograde turističkim vozom. Kreirajući meni, zasnovan na različitim kombinacijama mirisa i ukusa, naši vinari i šefovi kuhinja pozivaju vas da otkrijete zašto za slaganje vina i hrane Francuzi koriste riječ 'mariage' - 'vjenčanje'. Doživite najljepše 'vjenčanje ukusa', uz autentična vina i autentičnu hranu”, naveo je Đurišić.

Iz agencije za odnose sa javnošću Prizma je saopšteno da je rezervaciju potrebno obaviti dva dana ranije na telefon 067 099 099.

“Vaučeri za posjetu i degustaciju se kupuju na ulazu u podrum. Sva vina 'Plantaža' posjetioci mogu kupiti po specijalnim cijenama, u vinoteci u samom Šipčaniku”, navodi se u saopštenju.

Saopšteno je da će “Plantaže” tokom avgusta u restoranima, plažnim barovima i na turističkim manifestacijama na crnogorskom primorju, a u okviru projekta “Plantaže summer wine party”, za domaće i strane turiste, organizovati veći broj promocija Vinskog puta i degustacija svojih vrhunskih vina.

Iz “Plantaža” je objašnjeno da je u prethodnom periodu Vinski put bio dostupan samo za grupne posjete.

“Više različitih programa je realizovano isključivo u saradnji sa turističkim agencijama, organizacijama i hotelima”, saopšteno je iz “Plantaža”.

Bonus video: