Sjajan primjer

Jugopetrol poslao štićenike Doma u Bijeloj na Halkidiki

"Poklonima koje smo im danas uručili, želimo da im sa naše strane upotpunimo boravak igrom i zabavom", kazao je Geroulanos
129 pregleda 0 komentar(a)
Jugopetrol, Dom mladost Bijela, Foto: Jugopetrol AD Kotor
Jugopetrol, Dom mladost Bijela, Foto: Jugopetrol AD Kotor
Ažurirano: 17.02.2019. 21:29h

Jugopetrol AD Kotor je u domenu društvene odgovornosti nastavio saradnju sa Domom Mladost iz Bijele, u vidu donacije plaćenog boravka za 20 štićenika od 12 do 14 godina sa dva vaspitača u ljetnjem kampu na Halkidikiju, od 3. do 14. avgusta.

Uoči polaska na put, Jugopetrol je djeci uručio poklone u vidu rančeva sa peškirom vaterpolo reprezentacije Crne Gore, loptom, majicom, društvenim igrama i drugim sitnicama koje će im upotpuniti boravak u kampu.

Izvršni direktor Jugopetrol AD Kotor, Ioannis Geroulanos, izrazio je zadovoljstvo što djeca imaju priliku da dožive jedinstveno životno iskustvo odlaskom u ljetnji kamp na Halkidikiju.

"Jugopetrol AD Kotor je ovoj djeci i njihovim vaspitačima obezbjedio sve troškove puta i boravka u kampu, gdje će djeca sigurno uživati, steći nove prijatelje i neprocjenjiva životna iskustva. Poklonima koje smo im danas uručili, želimo da im sa naše strane upotpunimo boravak igrom i zabavom", kazao je Geroulanos.

Zamjenica direktora Dom Mladost Bijela Slavica Ilić, kazala je da organizacijom odlaska i boravka djece u kampu, Jugopetrol AD Kotor pokazuje dugogodišnji primjer društveno-odgovornog poslovanja kojim treba da budu vođene i druge kompanije u Crnoj Gori, jer je štićenicima pažnja uvijek potrebna.

"Zahvaljujemo se na ovom velikom gestu Jugopetrola i sigurni smo da će se naša djeca vratiti ispunjena i srećna", kazala je Ilić.

Ljetnji kamp na Halkidikiju, nalazi se u sjevernom dijelu Grčke i predstavlja jedno od najpoznatijih ljetnjih odmarališta. Od 1986. godine od kad kamp postoji, u njemu je boravilo na hiljade djece iz svih krajeva svijeta. Kamp kombinuje dobro organizovane programe za određena dječija godišta, koji podrazumijevaju svaki ispunjeni trenutak dnevnim aktivnostima, igrama, takmičenjima i sportom.

Boravku djece u ljetnjem kampu na Halkidikiju prethodila je Jugopetrolova poklon predstava „PINOKIO“ u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice za štićenike Doma Mladost iz Bijele, koja je odigrana u Tivtu, a u saradnji Jugopetrola sa Gradskim pozorištem iz Podgorice, Javnom ustanovom „Centar za kulturu Gracija Petković“ iz Tivta i kompanijom „Mediteran Express“ iz Budve.

Preporučujemo za Vas