Prvacima u Gusinju uručeni udžbenici

Ovo je već četvrti put da Opština Gusinje obezbjeđuje komplet udžbenike za đake prvake
1 komentar(a)
Gusinje udžbenici, Foto: Opština Gusinje
Gusinje udžbenici, Foto: Opština Gusinje
Ažurirano: 10.09.2018. 14:29h

Danas je u Osnovnoj školi "Džafer Nikočević" u Gusinju organizovana svečanost povodom početka školske godine i svečanog početka školovanja đaka prvaka.

Komplet udžbenike za đake prvake kao i prethodne tri godine obezbijedila je Opština Gusinje, pa je tim povodom predsjednica opštine Anela Čekić, sa svojim saradnicima, potpredsjednikom Husom Brdakićem i sekretarom skupštine Enverom Dedušajem, prisustvovala ovom događaju.

Ona je u ime Opštine Gusinje poželjela đacima srećan početak i podijelila petnaest kompleta za đake na crnogorskom jeziku i deset kompleta za đake na albanskom jeziku. Takođe, obećala je da će opština finansirati i nabavku itisona za učionicu u kojoj će prvaci boraviti i sticati nova znanja.

Ovo je već četvrti put da Opština Gusinje obezbjeđuje komplet udžbenike za đake prvake. Čekić je kazala da će Opština uvijek biti partner ovakvim institucijama gdje se školuju mladi koji će jednog dana unaprijediti i voditi tu opštinu.

U ime škole direktor Šerif Feratović se zahvalio opštini i predsjednici što uvijek prepoznaju značaj ovakvih akcija i u ime roditelja takođe iskazao zahvalnost što na početku školovanja svoje djece dobijaju uštedu u budžetu.

Bonus video: