Mladići u Kotoru gurnuli stranca u more: Nisam ovo doživio nigdje u svijetu

On je rekao da će se obratiti policiji u Luci Kotor, ali i da ne može da prepozna počinioce koji su ga gurnuli s leđa
81 pregleda 43 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock
Kotor, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.06.2014. 20:29h

Filipinca Htustina Kartaginu, člana posade kruzera "Serenade of the Seas" koji se nalazi na sidrištu kod Kotora, dva za sada nepoznata mladića gurnula su danas nešto nakon 17 sati u more sa šetališta u Dobroti dok je fotografisao, prenosi Radio Kotor.

Čovjeku je pomogao novinar tog Radija, koji se zatekao u blizini, pa je Kartagina uspio da se domogne obližnjih stepenica i izađe iz vode noseći u ruci skup i vjerovatno uništeni fotoaparat Nikon.

"Ovako nešto nisam doživio nigdje u svijetu za 27 godina plovidbe, ali opraštam jer je riječ o mladim ljudima koji vjerovatno ne znaju što rade. Kotor je predivno mjesto i napravio sam prelijepe fotografije koje možda neću moći da iskoristim", kazao je Kartagina.

On je rekao da će se obratiti policiji u Luci Kotor, ali i da ne može da prepozna počinioce koji su ga gurnuli s leđa.

Direktor Turističke organizacije Mirza Krcić kazao je Agenciji Mina da je neprijatno iznenađen incidentom koji se desio danas popodne u Kotoru.

"Vjerujem da je ovo izolovan slučaj koji ruži sliku našeg grada i nadam se da se ništa slično više neće ponoviti. Zbog ovakvih sugrađana prinuđeni smo da se zastidimo pred svjetskim putnicima", rekao je Krcić.

Direktor Luke Kotor Vasilije Kusovac, rekao je da je spreman da se izvini u ime domaćina i nadoknadi štetu.

Bonus video: