"Plantaže" u Novom Sadu organizuju humanitarno veče za ugrožene u poplavama

"Plantaže kao društveno odgovorna kompanija i ovoga puta su pokazale veliku spremnost da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija"
1 komentar(a)
Ažurirano: 11.06.2014. 11:45h

Kompanija "13. Jul-Plantaže" 14. juna uz podršku grada Novog Sada, organizuje veliko humanitarno veče pod nazivom "Sunce posle kiše".

Kako je saopšteno iz "Plantaža" na tri lokacije u užem centru Novog Sada pripremljena su tri atraktivna programa, a posjetioce će zabavljati Sergej Ćetković, Jelena Tomašević, Knez, Niggor i brojni drugi izvođači.

"Plantaže će ugroženima uplatiti i direktnu donaciju u iznosu od 30.000 eura, a dodatna sredstva biće prikupljena na humanitarnoj aukciji vina, za koju su Plantaže donirale deset svojih specijalnih arhivskih vina. Ulaznica za ovaj događaj je sms poruka na broj 1003, a prikupljena sredstva namijenjena su ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije", navodi se u saopštenju kompanije.

Iz "Plantaža" dodaju da decenijama sa velikim uspjehom posluju na tržištu Srbije, kao najuspješnija vinarija u regionu.

"A kao društveno odgovorna kompanija i ovoga puta pokazala je veliku spremnost da pruži pomoć onima kojima je ona najpotrebnija".

Bonus video: