Druga Foto berza 15. juna, sakupljaće i novac za pomoć Srbiji i BiH

Na berzi će biti ponuđene fotografije i djelovi opreme na prodaju i sav novac koji se prikupi na taj način će biti uplaćen kao pomoć
54 pregleda 0 komentar(a)
foto aparat, Foto: Shutterstock
foto aparat, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.06.2014. 12:00h

Druga Foto berza koju organizuje Foto klub PhotoCG iz Podgorice biće održana 15. juna, u bašti kafe-restorana Fellini, od 12 do 18 sati.

Zainteresovani koji žele da izlože, zamijene ili prodaju nešto od svoje foto opreme mogu da se prijave i rezervišu svoje mjesto do 13. juna na mail: photocg@t-com.me ili na brojeve telefona 069 018 780 (Dejan) i 067 255 670 (Danilo).

Učešće na berzi je besplatno, a broj izlagača je ograničen zbog prostora.

Na ovogodišnjoj berzi biće organizovano i prikupljanje pomoći za stanovništvo u Srbiji i BiH koje je pogođeno nedavnim poplavama.

Na berzi će biti ponuđene fotografije i djelovi opreme na prodaju i sav novac koji se prikupi na taj način će biti uplaćen kao pomoć.

"Ova aktivnost je otvorena za sve, ne samo za članove Kluba, pa zainteresovani mogu da doniraju fotografije ili djelove opreme koji bi se prodavali. Pozivamo sve koji to mogu i žele da se priključe akciji kako bi sakupili što više novca", navodi se u saopštenju Foto kluba PhotoCG.

Organizacija druge Foto berze je dio projekta "Dani fotografije 2014" Foto kluba PhotoCG, koji je podržan od Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću Ministarstva finansija Crne Gore.

Klupska izložba i Foto radionica na kojoj će kao predavači biti veoma poznati fotografi dio su toga projekta i planirane su za septembar, najavili su iz PhotoCG.

Bonus video: