Djeca obišla "Ljepoticu Jadrana"

"Mališani su bili oduševljeni sa svim što su obišli tako da su se nakon tri sata vratili kućama. Hvala ovim putem kapetanu i posadi kruzera na prelijepom izletu"
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2014. 13:25h

Učenici prvog razreda područnog odjeljenja tivatske Osnovne škole „Drago Milović“ u Donjoj Lastvi, obišli su mali kruzer „La belle del` Adriatique“ (Ljepotica Jadrana) u Luci Kotor.

Brod belgijske kompanije „Croisi Mer“ koji je redovni posjetilac kotorske luke, ugostio je 34 mališana iz Donje Lastve koje je u ovu nesvakidašnju posjetu odveo njihov učitelj Slaviša Ognjanović.

„Obučeni u saobraćajne prsluke, koji su prvaci ove godine dobili od predsjednika Opštine Tivat za početak škole, djeca su prošetala prvo Starim gradom u Kotoru , a zatim su se uputili na kruzer „La belle del` Adriatique“ gdje im je organizovan, obilazak broda i upoznavanje sa njim, kao i osvježenje.

Mališani su bili oduševljeni sa svim što su obišli tako da su se nakon tri sata vratili kućama.Hvala ovim putem kapetanu i posadi kruzera na prelijepom izletu", kazao je novinarima učitelj Ognjanović.

Prema njegovim riječima, u organizaciji Savjeta roditelja ovog odjeljenja, prvaci iz Donje Lastve su i ranije išli u razne posjete, pa su djeca tako već obišla Aikido klub Tivat i Aerodrom Tivat, i to uz podršku kluba „Pro basket“ koji im je obezbijedio prevoz autobusom.

Galerija

Bonus video: