Sajam nautike u Porto Montenegru od 1. do 4. maja

Ovu manifestaciju organizuju kompanije “Jadranski sajam” iz Budve i “Adriatic Marinas- Porto Montenegro” iz Tivta, a učešće je do sada potvrdilo 30-tak izlagača
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Porto Montenegro, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 24.04.2014. 14:04h

Trideset drugi po redu međunarodni sajam nautike “Nautic Show” biće organizovan od 1. do 4. maja u marini Porto Montenegro u Tivtu i okupiće inostrane i domaće izlagače luksuznih plovila, jedrilica, motornih brodova, radnih, sportskih i pomoćnih plovila, brodskih i vanbrodskih motora, nautičke opreme i drugih specijalizovanih segmenata nautičkog biznisa.

Ovu manifestaciju organizuju kompanije “Jadranski sajam” iz Budve i “Adriatic Marinas- Porto Montenegro” iz Tivta, a učešće je do sada potvrdilo 30-tak izlagača iz zemlje i inostranstva.

Tokom trajanja sajma biće organizovani brojni kokteli, zabave, promocije, okrugli stolovi i predavanja, ali i prezentacija nove šoping ponude naselja Porto Montenegro – najavili su juče organizatori Sajma nautike.

Ovaj događaj je uvod u novu nautičku sezonu, a predstavlja i dobru najavu turističke sezone u Tivtu, ali i čitavoj Crnoj Gori.

Bonus video: