Samms donirao ultrazvučni aparat "Dječjoj bolnici"

Dakić je istakla da velike kompanije ne čine samo poslovni uspjesi, „već i dobra djela koja to prate“
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 13:13h

Kompanija “Samms” iz Podgorice, povodom obilježavanja 20 godina postojanja, donirala je Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore ultrazvučni aparat u vrijednosti od 10.000 eura.

"Povodom obilježavanja 20-godišnjice poslovanja kompanije “Samms”, odlučili smo da Institutu za bolesti djece poklonimo ultrazvučni aparat. Nadređeni u ovoj ustanovi su ocijenili ovaj aparat kao najpotrebniji u ovom trenutku. Nadam se da ćemo ovim gestom podstaći ostala pravna i fizička lica da pomognu ovoj ustanovi na bilo koji način, kazala je tim povodom Anja Radonjić, izvršna direktorica kompanije “Samms”.

Donaciju je primila dr Danojla Dakić, direktorica Instiuta za bolesti djece (IBD).

Dakić je istakla da velike kompanije ne čine samo poslovni uspjesi, „već i dobra djela koja to prate“.

"U Ime kolektiva IBD zahvaljujem se kompaniji “Samms” i njenoj inventivnoj direktorici Anji Radonjić, koja je, iako mlad menadžer, shvatila da jednu kompaniju ne čine velikom samo njeni poslovni uspjesi, već i dobra djela koja ih prate. Donacija ultrazvučnog aparata Centru za neonatologiju predstavlja pravi primjer humanosti i potrebe da se mjestu gdje se liječe bolesna novorođenčad pomogne u ranoj dijagnostici a time i brzom liječenju. Ulaganja u zdravlje djece predstavlja ulaganje u našu budućnost a to kompanija “Samms” očigledno zna", rekla je Dakić.

"Aparat ćemo koristiti za brzu dijagnostiku, kao i ranu dijagnostiku oštećenja kod najosjetljivije kategorije koja predstavlja našu budućnost, a to su novorođenčad", dodala je Dakić.

Bonus video: