Radnici CKB-a donirali opremu Centru za neonatologiju

Vukčević je poručila da će radnici CKB-a i ubuduće pokazivati "da iza društveno odgovorne kompanije stoje i odgovorni pojedinci velikog srca"
92 pregleda 4 komentar(a)
donacija centru za neonatologiju od radnika CKB-a, Foto: CKB
donacija centru za neonatologiju od radnika CKB-a, Foto: CKB
Ažurirano: 25.03.2014. 12:59h

Zaposleni Crnogorske komercijalne banke (CKB) donirali su Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore medicinsku opremu čija je vrijednost 3,500 hiljade eura, saopšteno je iz CKB-a.

“Zaposleni tradicionalno jednom godišnje prikupljaju sredstva koja se usmjeravaju za donacije, najčešće za kupovinu aparata i opreme za potrebe liječenja djece. Ovog puta prikupljena sredstva su iskorišćena za kupovinu špric pumpe za upotrebu u intezivnoj njezi, centralnog sistema za inhalaciju i neonatalnog kreveca sa kolicima, dušekom i zaštitnim poklopcem", navela je direktorka Korporativnog sekretarijata CKB-a Branislava Maja Vukčević

Ona je poručila da će radnici CKB-a i ubuduće pokazivati "da iza društveno odgovorne kompanije stoje i odgovorni pojedinci velikog srca".

"Iskreno se nadamo da će ova donacija pomoći osoblju bolnice u svakodnevnom radu i da će kvalitet usluge koji pružaju svojim pacijentima biti još bolji“, istakla je Vukčević.

„Cilj nam je da ličnim primjerom pokažemo odgovornost i brigu o zajednici kojoj pripadamo. Uz stručnost ljekara i medicinskog osoblja, kao i novu opremu, malim pacijentima Centra za neonatologiju će prvi dani života, boravak u bolnici i liječenje biti bolji “, zaključila je Maja Vukčević.

Bonus video: