Stolivske fešte: Mušuljada u nedjelju, Bal kamelija 12. aprila

„Kameliji s ljubavlju” - naziv je koncerta mladih kotorskih muzičara koji će biti održan u četvrtak 10. u 19 sati u crkvi Svetog duha
130 pregleda 0 komentar(a)
Stolivske fešte, Svijet kamelije, Foto: Arhiva "Vijesti"
Stolivske fešte, Svijet kamelije, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.03.2014. 17:28h

Tradicionalna Fešta kamelija 2014. u Stolivu počeće sjutra u 10 sati otvaranjem dječje likovne i literarne radionice u prirodi. Istog dana u 19 sati u Domu kulture „Niko Bilafer” u Stolivu posjetioci će moći da pogledaju izložbu aranžmana od cvijeta kamelije.

Centralni program planiran je za nedjelju 23. od 11 sati, kada će biti svečano otvaranje, izložbe aranžmana kamelije i likovnih radova, prezentacija literarnih radova, izbor najljepšeg đardina, izleti pješačkom stazom do Gornjeg Stoliva (u 8 i u 13 sati) i tradicionalna mušuljada.

„Kameliji s ljubavlju” - naziv je koncerta mladih kotorskih muzičara koji će biti održan u četvrtak 10. u 19 sati u crkvi Svetog duha, a Bal kamelija sa izborom Dame kamelija zakazan je za subotu 12. april u 20.30 u hotelu „Mimoza” u Tivtu.

Promocija knjige „Donna medica” Đoka Mirkovića biće organizovana u stolivskom Domu kulture u srijedu 16. aprila sa početkom u 18 sati.

„Fešta kamelija” se završava u nedjelju 27. aprila programom „Kamelija trofi” u okviru kojeg organizatori pripremaju popularisanje korišćenja drvenih barki, takmičenje ribara, jedriličarsku regatu, trku veslača i zabavni program.

Bonus video: