Ćatović kupuje novi automobil za 53.000 eura

Iz kabineta predsjednice nije odgovoreno na pitanja zašto se kupuje novi luksuzni automobil i u kakvom je stanju sadašnji službeni automobil marke “audi”
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.03.2014. 13:02h

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović uskoro će se voziti u novom službenom luksuznom automobilu, koji će koštati 53.000 eura.

“Vijestima” je iz kabineta predsjednice Opštine saopšteno da je kupovina automobila planirana planom javnih nabavki.

“Tender je objavljen na portalu UJN Podgorica i sajtu Opštine Kotor 26.02. 2014. Zakonska procedura je u toku i otvaranje ponuda je 4. aprila 2014. godine”, kaže se u odgovoru “Vijestima”.

Iz kabineta predsjednice nije odgovoreno na pitanja zašto se kupuje novi luksuzni automobil i u kakvom je stanju sadašnji službeni automobil marke “audi”.

U karakteristikama putničkog automobila koji će kupiti Opština Kotor se navodi da je riječ o automobilu sa dizel motorom zapremine od 2,700-3,3000 cm3, snage motora 170-180 kw, 4 vrata.

To mora biti limuzina sa sedmostepenim autmatik mjenjačem, u crnoj boji.

Potrebno da vozilo posjeduje i električnu podršku za zatvaranje vrata, električno zatvaranje i otvaranje prtljažnika iznutra, bluetooth interface, električnu zavjesicu za zadnje staklo i manuelne zavjesice za bočna stakla, xenon svijetla, parking senzore, kratki kožni multifunkcionalni volan sa komandama za mjenjač, cd radio mp3 čitač i startovanje vozila bez ključa.

Galerija

Bonus video: