Medojević: Šarić me je tražio preko mog brata

"Zamislite koliko stotina diskova ima o vezama dijela crnogorskih bezbjednosnih službi, političara, bankara, ministra sa klanom Darka Šarića"
83 pregleda 35 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Nebojša Medojević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.02.2014. 08:09h

Poslanik DF-a Nebojša Medojević kazao je da je odbjegli narkobos iz Pljevalja Darko Šarić ranije, nakon što ga je ovaj okarakterisao kao narkodilera, pokušavao da stupi u kontakt sa njim.

"Darko Šarić je išao u razred sa mojim rođenim bratom. Kada sam ga 2008. godine pomenuo kao narkodilera, on je tada tražio kontakt preko mog brata, da pita zašto ja pominjem njega kad svi u regionu trče da se vide sa njim, kada je dobar drug sa svim vodećim crnogorskim političarima, srbijanskim tajkunima, ima milione, milijarde. Pitao je zašto Medojević ovo radi. Rekao sam svom bratu da me ne interesuje ta komunikacija, da radim svoj posao i da imam pouzdane informacije koje iznosim", kazao je Medojević u emisiji "Načisto" na TV Vijesti.

"Ako u Srbiji imate 130 diskova koji su tamo od vremena Borisa Tadića, a na kojima su registrovani razgovori između službenih lica u Srbiji sa predstavnicima narkokartela Darka Šarića, zamislite koliko stotina diskova ima o vezama dijela crnogorskih bezbjednosnih službi, političara, bankara, ministra sa klanom Darka Šarića".

Bonus video: