Tivat: Rus ostao bez bespravno podignute ponte

Iz “Morskog dobra” su izrazili očekivanje da će rušenje bespravno podignute ponte ruskog investitora u Tivtu, djalovati kao upozorenje na sve ostale
126 pregleda 11 komentar(a)
ponta, Radovići, Foto: Morsko dobro
ponta, Radovići, Foto: Morsko dobro
Ažurirano: 07.02.2014. 16:08h

Postupajući po nalogu inspektora za zaštitu prostora, a na inicijativu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, naloženo je i započeto uklanjanje nelegalno izgrađene ponte na području katastarske parcele 607 KO Radovići, opština Tivat, u vlasništvu Alekseja Kozlova, saopštilo je „Morsko dobro“.

Kontrolori tog JP su još 17. novembra prošle godine konstatovali da je na dijelu obale ispred katastarske parcele br. 607 KO. Radovići izvršeno betoniranje pristupnih stepenica od objekta u zaleđu u dužini od oko 20 metara, betoniranje dijela pri obali između stjena dužine oko 7 metara i u moru ispred betoniranje ponte dimenzija 5 sa 1,5 metra koja se naslanja na dva betonska šipa.

Sve to je investitor, ruski državljanin Aleksej Kozlov napravio bez građevinske dozvole.

Iz “Morskog dobra” su izrazili očekivanje da će rušenje bespravno podignute ponte ruskog investitora u Tivtu, djalovati kao upozorenje na sve ostale koji na sličan način pokušavaju da uzurpiraju dio dio morske obale kao državne imovine.

Bonus video: