Djelovi više opština bez struje

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati bez struje biti ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Planet
121 pregleda 2 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.08.2018. 05:56h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Beranama će nova brojila dobiti Petnjik, a na Žabljaku Razvršje.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam do 15 sati bez struje biti ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Planet.

U Cetinju, od devet do 12 sati, bez struje će ostati Paprati, Gornič, Bjeloši, Duge Njive, Presjeka, Ivanova Korita, Bostur, Dolovi i Lovćen, a od devet do 14 sati dio Njeguša.

U Nikšiću, od devet do 15 sati, bez struje biće Zaslap i Nudo, od devet do 17 sati Tupan, Donji Klenak, Gornji Klenak i Vignjište.

Bez struje će, od osam sati i 45 minuta do 13 sati i 30 minuta ostati Lug, a od 11 sati do 12 sati dio Kličeva, Mehanizacija, Programat, Šljunkara, PP Progres, Prijespa i Gvozdenice.

U Nikšiću, od devet sati do devet sati i 30 minuta, bez struje će biti ulica Nikole Tesle, Danila Bojovića, dio Starog Pazarišta i Gradska Pumpa, a od devet do 14 sati Šume.

U Šavniku, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Bijela, Miloševići i Kruševice.

U Kotoru, od 11 do 12 sati, bez struje biće dio oko Autobuske stanice.

U Rožajama, od 12 do 15 sati, bez struje ostaće Bolnica, Autobuska stanica, Bandžovo Brdo, Kamenjuša i Carine, a od devet sati do 14 sati i 30 minuta dio Baća.

U Beranama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Lukin vir.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će ostati Pavino Polje, Mahala, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Vergaševići, Kovren, Bliskova, Stozer, Gorice i Kičava.

U Kolašinu, od devet do 15 sati, bez struje biće Rovca, Vrujica i Ravni.

U Mojkovcu, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Bjelojevići.

U Petnjici, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Tucanje, Vrševo, Orahovo, Lješnica.

Bonus video: