Košarkaši "Lovćena" poklonili koševe i lopte vrtiću na Cetinju

"Ovo je jako lijepa akcija. Zaista nam je drago što smo danas došli i izmamili osmjehe djece. I oni su nama uljepšali dan"
0 komentar(a)
KK Lovćen u vrtiću, Foto: Radio Cetinje
KK Lovćen u vrtiću, Foto: Radio Cetinje
Ažurirano: 30.12.2013. 12:54h

Košarkaši Lovćena i predstavnici Radio Cetinja danas su posjetili vrtić ''Zagorka Ivanović'' i tom prilikom uručili djeci cetinjskih vrtića novogodišnje poklone.

Sa djecom su se družili prvotimci Lovćena Nikola Borilović, Mašan Vrbica, Aleksandar Milović i Petar Popović. Oni su, između ostalog, poklonili dječje koševe i lopte.

Druženje u Jabučkoj ulici počelo je dodjeljivanjem poklona i pojedinačnim fotografisanjem sa košarkašima, a zatim su mališani uručili novogodišnju čestitku prvotimcima Lovćena, u kojoj su im poželjeli uspjehe u novoj godini.

"Ovo je jako lijepa akcija. Zaista nam je drago što smo danas došli i izmamili osmjehe djece. I oni su nama uljepšali dan", rekao je kapiten Lovćena Nikola Borilović.

Direktor RTV Cetinja Ivan Mijanović je kazao da je ovo prva u nizu akcija koje Radio Cetinje i Košarkaški klub Lovćen planiraju da realizuju.

''Ovom akcijom smo željeli da uljepšamo novogodišnje praznike cetinjskoj djeci. I naredne godine ćemo organizovati slične akcije, prvenstveno u cetinjskim osnovnim školama, a sve u cilju popularizacije košarke. Takođe nam je cilj da djecu dovedemo u dvoranu i zainteresujemo za košarku'', kazao je Mijanović i naglasio da će RTV Cetinje nastaviti da podržava mladi tim Lovćena, koji ove sezone postiže izvanredne rezultate.

Bonus video: