Djelovi Podgorice, Bara i Cetinja sjutra više sati bez struje

95 pregleda 0 komentar(a)
struja, Foto: Shutterstock.com
struja, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.12.2013. 17:53h

Djelovi Podgorice, Bara i Cetinja sjutra će više sati biti bez struje, zbog radova na elektromreži.

Iz Elektrodistribucije Podgorica je saopšteno da zbog radova u trafostanici “Gorica stara”, od deset do 13 sati struje neće imati Zlatica, Smokovac, Vrbica, Sjenice, dio Kuča, Rogami, Miletine njive, Velje brdo, Cerovice, Markovići, Radeća, Lopate, Zavala, Gola strana, Drezga, Pričelje i Kula KP Dom.

Zbog radova u trafostanici “Džan”, od deset do 12 sati bez struje će biti potrošači u ulicama Džan, Đečevića, Mirka Vešovića, dijelu ulice Slobodana Škerovića i zgradi u ulici Oktobarske revolucije.

Potrošači u ulici Dositeja Obradovića 13 struju neće imati od devet do 13 sati, zbog radova u trafostanici “Stari Aerodrom 10”.

Zbog radova na dalekovodu "Lutovo", od deset do 15 sati bez struje će biti željezničke stanice “Bioči” i „Lutovo“, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, , Boljesestre, Seoštica i Orah.

Iz Elektrodistribucija Bar je saopšteno da zbog planiranih radova na mreži, od devet do 11 sati struju neće imati naselja Čeluga, Tomba, Donje Zaljevo kod Perčobića i Aragane, kao i Kamenolomi Puta Bar i ZIB-a.

Potrošači sa područja Katunske nahije bez struje će biti od devet sati i 30 minuta do 15 sati zbog, kako je saopšteno iz Elektrodistribucije Cetinje, radova na dalekovodu “Cetinje-Čevo”.

Bonus video: