Prvi "Sajam za dame" 6. i 7. decembra u Podgorici

"To će biti vikend u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka pripadnica ljepšeg pola osjeća posebnom"
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.12.2013. 10:44h

Prvi „Sajam za dame“ u Crnoj Gori u organizaciji NVU „My Day“ iz Kotora, održaće se 6. i 7. decembra u TC "Mall of Montenegro" u periodu od 9-22h.

Sajam će 6. decembra u 11 sati otvoriti Ljiljana Raičević iz „Sigurne ženske kuće“, nakon čega će održati okrugli sto na temu „Zakon o zaštiti od nasilja u porodici“.

Istog dana u 18 časova bioterapeut iz Slovenije, Boštjan Fištrič, održaće predavanje pod nazivom „Promjena treba da se dogodi u nama“.

Drugog dana sajma posjetioci će imati priliku da u 12h prisustvuju promociji knjige Vesne Dedić Milojević „Pola duše“, a u večernjim časovi da uživaju u modnoj reviji crnogosrkih kreatora (Lazara Ilića, Sanje Matijević, Nade Koljenšić, Jelene Đukanović, Jelene Roganović) i modni studija Glam Kenan.

Tokom trajanja sajma planiran je nastup umjetničkog centra „Mystik“, a u subotu u 17h gostovanje profesionalnih šminkera i frizera.

Predsjednica NVU May Day iz Kotora Slađana Matković, kazala je da je ovo prvi i jedinstven sajam na ovim prostorima, namjenjen svim damama bez obzira na godine i status.

"To će biti vikend u potpunosti posvećen samo ženi sa ciljem da se svaka pripadnica ljepšeg pola osjeća posebnom. Garancija tome biće veliki broj izlagača i raznovrsna dešavanja, kako zabavnog, tako i edukativnog karaktera.

Svi pojsetioci moći ce da iskoriste povoljnost kupovine proizvoda koji su dostupni samo na ovom sajmu, da prisustvuju predavanjima iz raznih oblasti, kao i da nađu odgovore na sva pitanja koja ih interesuju. Na jednom mjestu, sve dame će imati priliku da isprobaju novu frizuru, šminku, nakit i možda baš ovdje pronađu sebe u nekom novom svijetlu. Kategorije u kojima će se izlagači predstaviti na sajmu su: moda i ljepota,njega lica I tijela, hrana i piće, wellnes i zdravlje, vjenčanje, kuća i dekor.Pored ovih osnovnih, su I kategorije u kojima će dame moći da pronađu svoje interesovanje su glamur, zabava, putovanja, astrologija, kultura, shopping…", kazala je Matković.

Bonus video: