Otvorena prva IDEA prodavnica na Žabljaku

"Nastavljamo da širimo našu IDEA porodicu, osluškujući zahtjeve potrošača. Uvijek težimo da budemo što bliže našim potrošačima, pa je otvaranje prodavnice u novoj opštini posebno zadovoljstvo"
110 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.08.2018. 07:04h

Na Žabljaku je otvorena IDEA prodavnica, koja se nalazi u ulici Božidara Žugića 32. Riječ je o prvoj IDEA prodavnici u tom gradu, koja je već prvog dana privukla zainteresovane Žabljačane i turiste i dočekala ih poklonima.

"IDEA se trudi da bude dobar komšija, pa smo prvog dana odlučili da počastimo naše posjetioce i dočekamo ih domaćinski“, s osmjehom govori direktorica marketinga IDEE Jelena Doderović i dodaje: „Nastavljamo da širimo našu IDEA porodicu, osluškujući zahtjeve potrošača. Uvijek težimo da budemo što bliže našim potrošačima, pa je otvaranje prodavnice u novoj opštini posebno zadovoljstvo. Po broju posjeta i reakcijama potrošača vidimo da su se i stanovnici Žabljaka obradovali dolasku IDEE.“

Prodavnica je prilagođena potrebama novih komšija, koji na raspolaganju, pored bogatog asortimana artikala iz svakodnevne korpe, imaju i svježa odjeljenja voća i povrća, pekare i mesare. Na dan otvaranja, najmlađi su se oduševljeno slikali sa Kodijem, koji je dijelio balone. Nešto stariji uživali su u degustaciji domaćih proizvoda iz linije Ukusi kraja moga.

"Bila nam je potrebna jedna ovakva prodavnica, jer smo do sada imali samo jednu veću prodavnicu. Idealno je što se sada otvorila IDEA. Zadovoljna sam ponudom, uslugom i osobljem, samo da nastave ovako“, rekla je Milenka Leković sa Žabljaka, koja je već prvog dana trgovala u IDEI.

"Super je radnja. Zadovoljan sam ponudom, a osbolje je zaista ljubazno. I ambijent je baš lijep, urađeno je sve kako treba“, podijelio je svoje utiske Podgoričanin Marko Rajković, koji je na Žabljak došao na odmor.

Ako danas niste stigli, preporučujemo da novu IDEA prodavnicu na Žabljaku posjetite već sjutra. Svi potrošači koji naprave račun od 5 i više eura, dobijaju srećku, zahvaljujući kojoj mogu da osvoje vrijedne poklone, a u petak će svaka 50. trgovina biti gratis.

Novotvorena IDEA je 118 IDEA u Crnoj Gori, a Žabljak 18 opština u kojoj IDEA ima svoje objekte.

Galerija