Grupe Šarića, Kalića i Keljmendija i dalje aktivne

Lana Popović (32), nevjenčana supruga Darka Šarića, preko društvene mreže Fejsbuk čestitala je 43. rođendan odbjeglom narko-bosu i objavila njihovu zajedničku fotografiju
199 pregleda 23 komentar(a)
Darko Šarić, Lana Popović, Foto: Kurir
Darko Šarić, Lana Popović, Foto: Kurir
Ažurirano: 26.10.2013. 06:52h

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti ”, posljednji podaci ANB i Uprave policije iz ove godine, koji su bili dostupni poslanicima, svjedoče da se broj organizovanih kriminalnih grupa smanjio u odnosu na prošlu godinu, kada ih je bilo 28.

Nijesu međutim nestali klanovi, odnosno grupe Darka Šarića, Nasera Keljmendija i Safeta Kalića, koji su optuženi za šverc droge i pranje para. Od njih trojice, Šarić i Kalić su još u bjekstvu.

Policija i Sektor organizovanog kriminala ANB posjeduje obimne podatke o oganizovanim kriminalnim grupama, kojih je prije nekoliko godina bilo čak 35, odnosno jedna manje nego u Srbiji.

Lana Popović (32), nevjenčana supruga Darka Šarića, preko društvene mreže Fejsbuk čestitala je 43. rođendan odbjeglom narko-bosu i objavila njihovu zajedničku fotografiju, koja dosad nije viđena u javnosti, objavio je beogradski “Kurir ”.

“Na dan Šarićevog rođendana 21. oktobra, ona je njihovu zajedničku fotografiju, uz komentar 'Nešto moje', postavila kao svoju profilnu sliku na društvenoj mreži. Njihova fotografija stajala je na profilu samo jedan dan, poslije čega je Lana ponovo stavila svoju fotografiju”, otkriva izvor “Kurira”.

Gdje je i kad nastala fotografija nije poznato. Potjernica za njim raspisana je u januaru 2010. godine.

Bonus video: