Fekalije obojile rijeku Moraču?

"Opazio sam bukvalno izvor (bujicu) fekalija koja se izlivala u nju. Miris (smrad) je bio grozan, a prizor još grozniji", napisao je čitalac
96 pregleda 1 komentar(a)
Morača fekalije, Foto: Čitalac reporter
Morača fekalije, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 26.10.2013. 07:17h

Najvjerovatnije od fekalija, Morača je ispod Vezirovog mosta u četvrtak dobila braon boju.

Reporteri "Vijesti", međutim, u petak oko Vezirovog mosta nijesu vidjeli zagađenje koje je prije dva dana uspio da snimi čitalac.

On je u mejlu naveo da je sa mosta osjetio grozan smrad, a onda vidio da se u Moraču sliva "bujica fekalija".

"Opazio sam bukvalno izvor (bujicu) fekalija koja se izlivala u nju. Miris (smrad) je bio grozan, a prizor još grozniji", napisao je čitalac.

Saopštio je da je odrastao na Morači i da se cijeli život kupao na toj plaži, ali, tvrdi, neće nikada više nakon viđenog prizora.

"Rijeka na kojoj se cijeli život kupam, na kojoj sam bukvalno odrastao, prvo stara dobro poznata plaža 'Pločice' (sada motel Ambasador), potom godine kod podgoričke stijene... Spuštanje bukovima u martu.. i još mnogo radosti koje je donijela mojoj generaciji... Poslije ovoga više mi ne pada na pamet da joj priđem, a kamoli da se kupam", piše u mejlu.

On smatra da izlivanje fekalija nikako ne može biti dozvoljeno i da bi time morale da se pozabave službe za zaštitu životne sredine.

Bonus video: