Jubilej: „Montenegro stars“ proslavlja 10 godina rada

Kao najveće ugostiteljsko preduzeće u zemlji, kako je kazala portparol kompanije Maja Vukićević, “Montenegro stars hotel group“ je i jedan od najvećih poslodavaca u Crnoj Gori
142 pregleda 0 komentar(a)
splendid, Foto: V. LAJOVIĆ
splendid, Foto: V. LAJOVIĆ
Ažurirano: 11.07.2013. 19:41h

Spektakularnim muzičko-gastronomskim programom na bazenu elitnog bečićkog hotela “Splendid“, najveća crnogorska ugostiteljska kompanija “Montenegro stars hotel group“ proslaviće u ponedjeljak 10 godina uspješnog poslovanja u ugostiteljstvu.

Vodeći kuvari tri hotela - “Blue Star”, “Montenegro Beach Resort 4*” i “Splendid”, kojima gazduje kompanija, za gotovo hiljadu zvanica iz političkog, kulturnog i javnog života Crne gore i okruženja, pripremaju 600 kilograma hrane, specijaliteta vodećih svjetskih kuhinja.

Kao najveće ugostiteljsko preduzeće u zemlji, kako je kazala portparol kompanije Maja Vukićević, “Montenegro stars hotel group“ je i jedan od najvećih poslodavaca u Crnoj Gori.

“Zavisno od doba godine, kompanija ima od 550 do 850 zaposlenih na puno radno vrijeme. Ukupan broj ljudi koji su radili za 'Montenegro stars hotel group' i njena tri hotela prelazi 7.000. Osoblje je najveći kapital kompanije. Međutim, ključni element uspjeha kompanije je lojalnost njenih gostiju i sve veći broj posjetilaca u Crnoj Gori koji za svoj odmor ili poslovni put biraju hotele 'Montenegro starsa“, navela je Vukićević.

Svjetski džet set u gostima Hotel “Splendid”, koji radi u sklopu “Montenegro starsa”, do sada je ugostio mnoge poznate ličnosti svjetskog džet seta, lidere država...

“Do sada, hotel je bio u prilici da ugosti slavne kao što su pop pjevačica Madona, legendarni rok sastav 'Rolling Stones' i njegov frontmen Mik Džeger, holivudski glumci Anđelina Džoli, Rejf Fajns, Kevin Spejsi, francuska filmska legenda Žerar Depardje, princ Albert II od Monaka, 42. predsjednik SAD Bil Klinton... Među gostima su bili i predsjednici država i vlada više od 30 zemalja. Tokom godina, sva tri hotela ugostila su više od 253 hiljade gostiju iz 120 država“, navode iz kompanije.

Bonus video: