nezapamćeno

Masoničić: Prekinite štrajk glađu ili ću vam uručiti otkaze

Senka Rastoder i Vukadin Ćupić štrajkuju glađu tražeći povlačenje otkaza njihovom kolegi Ratomiru Stamatoviću i isplatu zaostalih 5 plata i 14 doprinosa
0 komentar(a)
Zoran Masoničić, Foto: Boris Pejović
Zoran Masoničić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.07.2013. 17:55h

Generalni sekretar Saveza sindikata (SSCG) Zoran Masoničić naredio je rukovodstvu Sindikalne organizacije Stručne službe u toj asocijaciji da u roku od osam dana prekinu štrajk glađu ili će im uručiti otkaze.

Iz Stručnoj službe su saopštili da je potez Masoničića izazvao zgražavanje u sindikalnoj javnosti jer je nezapamćeno u sindikalnoj praksi da prvi čovjek jednog sindikata dijeli otkaze zaposlenima zbog štrajka glađu.

Masoničić se, kako je ocijenjeno, ponaša kao poslodavci koji krše zakone i ljudska prava i time pokazao da ne zna šta je solidarnost i ne može biti na čelu sindikata, koji se svuda u svijetu bori za ocuvanje svakog radnog mjesta i brani pravo svakog sindikalca.

Rukovodioci Sindikalne organizacije Stručne službe, Senka Rastoder i Vukadin Ćupić štrajkuju glađu u prostorijama te organizacije tražeći povlačenje otkaza njihovom kolegi Ratomiru Stamatoviću i isplatu zaostalih pet plata i 14 doprinosa.

Preporučujemo za Vas