Još jedna uspješna priča

IDEA u Gornjoj Gorici je 117. IDEA u Crnoj Gori
221 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.07.2018. 11:25h

Podgoričko naselje Gornja Gorica dobilo je prvi veliki market – IDEA prodavnicu na Nikšićkom putu. Riječ je o savremeno uređenom objektu, površine 400 metara kvadratnih, koji broji 16 zaposlenih, a koji je danas otvorio vrata potrošačima. U ponudi su se već prvog dana izdvojila svježa odjeljenja: pekara, mesara i sektor povrća i voća, ali i bogata ponuda artikla iz svakodnevne korpe.

"Svi u IDEI danas smo jako ponosni, jer naša porodica nastavlja da se širi. Otvorili smo novu IDEA prodavnicu – prvu u ovom dijelu grada, zbog čega je ovaj događaj dodatno poseban. Otvaranjem nove IDEE odgovorili smo na zahtjeve sada već naših komšija, stanovnika Gornje Gorice, koji do sada nisu imali veliku prodavnicu u svojoj blizini. Atmosfera je divna, sve teče kako smo i planirali, a posjeta je na zavidnom nivou. Sve to ukazuje da će IDEA u Gornjoj Gorici i naš odnos sa komšijama, biti još jedna uspješna priča,“ saopštila je na otvaranju Jelena Doderoivć, direktorica marketinga IDEE.

U želji da bude dobar komšija, IDEA je povodom otvaranja organizovala višednevne aktivnosti. Na dan otvaranja, svaki potrošač je dobio poklon. Pored toga, posjetioci su imali priliku da degustiraju peciva iz IDEA pekare i domaće proizvode iz linije Ukusi kraja moga, kao i da uživaju u ukusnim jelima koje se kuvari pripremali na licu mjesta. Za djecu je organizovana kreativna radionica, druženje sa klovnom i Kodijem, facepainting i druge animacije.

„To nije sve. Aktivnosti se nastavljaju i narednih dana. Potrošače sjutra očekuju trostruki Super bodovi, a za svaki račun od preko 5 eura dobiće poklon. U subotu će svaka 100.-ta kupovina biti gratis, dok u nedjelju i ponedjeljak mogu očekivati dodatne popuste. Dakle, posjetite nas, i uvjerite da ISPLATI SE kupovina u IDEA prodavnicama.“ poručila je Doderović.

IDEA u Gornjoj Gorici je 117. IDEA u Crnoj Gori. Ovaj lanac prodavnica ima objekte u 17 gradova, što je čini jednim od najvećih lanaca prodavnica u zemlji.

Galerija