Predizborna razglednica iz Tivta: Vujanović se smije sa svake palme

Za razliku od Vujanovićevih kojih ima na svakom koraku, u Tivtu gotovo da nema nijednog plakata nezavisnog predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića
20 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2013. 20:41h

Uprkos jasnim opštinskim propisima koji to eksplicitno zabranjuju, aktivisti DPS-a ovih dana su na brojnim mjestima u Tivtu izlijepili predizborne plakate svog predsjedničkog kandidata Filipa Vujanovića.

Plakati sa Vujanovićevim likom i sloganom “Naprijed” prekrili su gotovo sve staklene površine na novim objektima, autobuskih stajališta na Seljanovu, Lepetanima, u Ulici palih boraca u centru grada, pored zgrade Opštine, te na glavnoj autobuskoj stanici na Župi.

Oblijepljene su i stare metalne nadstrešnice na autobuskim stajalištima kod školskog centra, na Opatovu i u Kukuljini, a posebnu drskost aktivisti DPS-a pokazali su preksinoć, jer su plakate svog predsjedničkog kandidata postavili na svaku od dvadesetak velikih kanarskih palmi koje rastu uz oko 400 metara dugo obalno šetalište u Donjoj Lastvi.

Tako su juče plakati sa nasmijanim Vujanovićem visili sa svake palme u tom tivatskom naselju, kao i sa stabala u drvoredu na obje strane Ulice Blaža Jovanovića na Seljanovu u blizini upravne zgrade Porto Montenegra.

Ni drveće nije pošteđeno: Plakati i u Donjoj Lastvi

Vujanovićevim plakatima prekrivena su i velika metalna vrata hangara za jedrilice na zgradi PBD “Delfin” na Seljanovu.

U tivatskoj Komunalnoj policiji juče niko nije odgovarao na telefonske pozive “Vijesti”.

Na svoj mobilni telefon nije se javljala ni načelnica te službe Jadranska Joksimović, tako da “Vijesti” nijesu uspjele da saznaju da li je Komunalna policija evidentirala taj prekršaj stranačkih aktivista DPS-a, kao i što je protiv njih preduzela i ko je sankcionisan zbog ruženja izgleda grada i lijepljenja reklamnih plakata na, za to nedozvoljenim mjestima.

Za razliku od Vujanovićevih kojih ima na svakom koraku, u Tivtu gotovo da nema nijednog plakata nezavisnog predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića.

Galerija

Bonus video: