SA VISA-OM DO NAGRADE

Societe Generale banka Montenegro i VISA vas nagrađuju

Ovom akcijom Societe Generale banka Montenegro želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, kao i da podstakne nove korisnike da se tokom trajanja nagradne igre opredijele za aktiviranje neke od pomenutih VISA kartica Societe Generale banke Montenegro
255 pregleda 0 komentar(a)
Societe VISA, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Societe VISA, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Ažurirano: 02.07.2018. 06:45h

Societe Generale banka Montenegro pokrenula je novu nagradnu igru za korisnike VISA kartica izdatih od strane banke.

Svi korisnici VISA Electron, VISA Classic i Visa Gold kartica izdatih od Societe Generale banke Montenegro koji u periodu od 1.jula do 31. avgusta 2018. godine budu obavili barem jednu transakciju, odnosno plaćanje ovim karticama, u iznosu od najmanje 5€, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu ili kupovinu putem interneta, imaju pravo učešća u nagradnoj igri. Nakon svake tri obavljene transakcije, bilo kojom od navedenih VISA kartica, povećava se šansa za osvajanje nagrade.

Glavna nagrada ove dvomjesečne nagradne igre je automobil TOYOTA Auris Hybrid, dok će korisnici VISA kartica imati šansu da tokom svake od 9 sedmica nagradne igre osvoje i nedjeljnu nagradu – poklon vaučer Cosmetics-marketa u iznosu 100€.

Ovom akcijom Societe Generale banka Montenegro želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, kao i da podstakne nove korisnike da se tokom trajanja nagradne igre opredijele za aktiviranje neke od pomenutih VISA kartica Societe Generale banke Montenegro.

Izvlačenje imena dobitnika nagrada obaviće se 5. septembra 2018. u jutarnjem programu RTCG.

Pravila učešća u nagradnoj igri možete pogledati OVDJE.

Preporučujemo za Vas