Rizičan prelazak mosta između Maslina i Konika

“Upozoravamo građane da poštuju znake zabrane saobraćaja i da ne pokušavaju da preskaču barijere i prelaze preko mosta", poručuju iz Glavnog grada
67 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2013. 19:31h

Pješački most koji povezuje podgorička naselja Masline i Konik dodatno je oštećen nakon obilnih padavina i svaki prelazak preko njega je rizičan, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada.

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada je, kako se navodi, uvrstio taj most u prioritete za sanaciju

“Uslijed obilnih padavina, nabujala Ribnica proteklih dana dodatno je oštetila pješački most kod mlina Petra Tokova (Mlini Rašovića), koji povezuje naselja Masline i Konik. Most je zbog ranijih oštećenja zatvoren za saobraćaj u oktobru prošle godine, ali su ga mnogi građani koristili ignorišući znake upozorenja i postavljene barijere”, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je, s obzirom na najnovija oštećenja i činjenicu da je popustila i druga stopa mosta, svaki prelazak preko njega rizičan, posebno pri visokom vodostaju.

“Zato upozoravamo građane da poštuju znake zabrane saobraćaja i da ne pokušavaju da preskaču barijere i prelaze preko mosta kako ne bi izlagali opasnosti sopstvene živote”, stoji u saopštenju.

TV Vijesti, Marko Mišić

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada je, kako se navodi, uvrstio taj most u prioritete za sanaciju, “a njen početak uslovljen je kako vremenskim prilikama, tako i prilivom finansijskih sredstava”.

Galerija

Bonus video: