"Moler" prijavljen, parking mjesta još prefarbana

U JP „Parking servis” tvrde da se naplata parkinga u Bloku 5 odvija normalno
107 pregleda 14 komentar(a)
parking, Blok 5, Foto: Vesko Belojević
parking, Blok 5, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.03.2013. 16:26h

Preduzeće “Parking servis” podnijelo je prijavu protiv stanovnika Bloka 5 koji je prije nekoliko dana prefarbao numerisana parking mjesta u Ulici Blaža Jovanovića.

Radnici “Parking servisa” još nijesu ponovo numerisali bijelom farbom prekrečene brojeve na parkingu koji se naplaćuje od 1. marta.

Rukovodilac Službe za ekonomsko-finansijske komercijalne poslove i marketing Jovan Rabrenović, međutim, tvrdi da se naplata parkinga “odvija neometano”.

Uništio brojeve na parkingu u Bloku 5 jer ne želi da ga plaća >>>

“Parking mjesta su objelježena kako je predviđeno Elaboratom o parking zonama koji je Skupština Glavnog grada usvojila u junu prošle godine. Dio parking mjesta koji je prefarban... biće vraćen u prvobitno stanje, a nagležnim organima smo u međuvremenu podnijeli prijavu (protiv počinioca)”, saopštio je Rabrenović “Vijestima”.

Dio stanara ipak tvrdi da nijesu dobili potvrdu da mogu da koriste parking, iako su podnijeli zahtjev za kupovinu povlašćene mjesečne karte.

“I pored toga, proteklih dana parkirao sam svoj automobil na parkingu, jer ne mogu da ga ostavim ispod kreveta”, kazao je Boško Karadžić “Vijestima”.

Rabrenović je pojasnio da obrađuju podnesene zahtjeve, istakavši da je veliko interesovanje za dobijanje parking mjesta u Bloku 5.

"Još od januara se vrši prijem zahtjeva za povlašćene mjesečne karte u Bloku 5, kao i obnavljanje postojećih ugovora. U fazi obrade se nalazi veći broj zahtjeva, i svi će oni biti realizovani u najkraćem roku”, kazao je Rabrenović.

St. R.

TRAVNJAK pun, parking poluprazan Proteklih dana veliki broj automobila bio je parkiran na travnjaku između Ulice Blaža Jovanovića i Dalmatinske. Vozači su automobile parkirali i na pješačkim prelazima, kako bi izbjegli označena parking mjesta i naplatu parkinga. Na jednoj strani “zebre” u ponedjeljak je bio parkiran crni BMW, a odmah do njega “reno”... Prodavci iz obližnjih kioska i građani kazali su da nijesu vidjeli da “pauk” odnosi automobile iz tog dijela grada.

Bonus video: