Uništio brojeve na parkingu u Bloku 5 jer ne želi da ga plaća

"Zamolio bih vas da se postarate da svi brojevi na svim parking mjestima u Bloku 5 nestanu. Unaprijed hvala. Komšija"
50 pregleda 43 komentar(a)
Ažurirano: 01.03.2013. 14:01h

Stanovnik Bloka 5 u Podgorici uništio je brojeve na parking mjestima u Ulici Blaža Jovanovića na potezu od Hemijske Čistione Pingvin do raskrsnice sa Ulicom Meše Selimovića.

Parking servis Podgorica od danas je počeo naplatu i kontrolu plaćanja parkinga u Bloku V i Dalmatinskoj ulici. Cijena po započetom satu parkiranja je 0,40 eura.

Poruku stanovnika Bloka 5 prenosimo u cjelosti.

"Komšije blokaši, poluđeh od ištraftanih parkinga ispred ulaza po Bloku. Nema nikakve logike da plaćamo parkiranje ispred naših zgrada. Što je sljedeće? Ovo nije centar grada ni poslovni kvart. Neću da plaćam. Nemam načina da se borim sa onima koji su donijeli ovu glupu i bezobraznu odluku. Zbog toga sam odlučio da ispred svog ulaza riješim problem naplate: nagrdio sam brojeve na parking mjestima! Zamolio bih vas da se postarate da svi brojevi na svim parking mjestima u Bloku 5 nestanu. Unaprijed hvala. Komšija", piše u poruci.

Kako je ranije saopšteno iz Parking servisa naplata će se vršiti u ulicama Velimira Terzića, Blaža Jovanovića, Meše Selimovića i Dalmatinskoj ulici. Maksimalno dozvoljeno vrijeme zadržavanja automobila u III zoni iznosi 180 minuta.

Parking je moguće platiti slanjem SMS –a na broj 14553 ili kupovinom parking karte. Parking će se naplaćivati radnim danima i subotom od 7 do 24, dok se nedjeljom parking ne naplaćuje.

"Sva fizička i pravna lica, koja ispunjavaju propisane uslove, mogu ostvariti pravo na mjesečnu povlaštenu kartu. Cijena povlašćene karte za fizička lica iznosi 7 eura, dok pravna lica za nju trebaju izdvojiti 20 eura", saopšteno je ranije iz Parking servisa.

Galerija

Bonus video: