Priznanje za "Marine Services" iz Bijele

„Marine Services“ proglašena je za najbolji među više od 280 dilera koji čine mrežu „Volvo Penta East Europe Office“
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.12.2012. 13:15h

Kompanija „Marine Services“ iz Bijele dobila je visoko priznanje na upravo održanoj redovnoj godišnjoj konferenciji dilera čuvenog švedskog proizvođača brodskih i industrijskih motora „Volvo Penta“ za Istočnu Evropu, a koja je prije nekoliko dana završena u Beču.

Naime, „Marine Services“ proglašena je za najbolji među više od 280 dilera koji čine mrežu „Volvo Penta East Europe Office“, a koja pokriva tržište 16 evropskih država sa ukupno preko 280 miliona stanovnika.

Čelnici „Volvo Pente“ su na skupu u Beču direktoru „marina Servicea“, kapetanu Nenadu Lazoviću, tim povodom uručli posebnu nagradu u obliku brodskog zvona.

„Marine Services“ zvanični je zastupnik „Volvo Pente“ za Crnu Goru a ta kompanija počela je sa radom krajem 2010. Za samo dvije godine, „Marine Services“ postala je najbolji diler u „Volvo Penta“ mreži Istočne Evrope, zabilježivi i najveći porast prodaje motora i rezervnih djelova od više od 6 posto.

Istovremeno, što je menadžment švedskog proizvodjača posebno apostrofirao, „Marine Services“ je sve svoje servisno.prodajne usluge klijentima „Volvo Pente“ pružio bez ijedne primjedbe korisnika, odnosno na njihovo najveće zadovoljstvo što se potvrdilo u internoj kompanijskoj anketi.

„Mogu reći da smo vrlo prijatno iznenadjeni dobijenom nagradom koja pokazuje da smo na pravom putu i da se i kod nas u Crnoj Gori može raditi na svjetskom nivou, što potvrdjuju i ocjene naših klijenata“ kazao je tim povodom „Vijestima“, direktor „Marina Service-a“, Nenad Lazović, posebno ističući činjenicu da su najveći procenat rasta prodaje „Volvo pente“ u Istočnoj Evropi, ostvarili na tržištu u Crnoj Gori gdje osim Marina Servicea“ koji je jedini ovlašćeni diler i serbiser švedskog proizvodjača i nudi najbolju i najjeftiniju uslugu, djelove za „Volvo pentu“ i servis kao nelegalna konkurencija, pruža još nekoliko neovlašćenih kompanija koje to čine mimo kompanijskih propisa švedskog giganta.

„Marine Services“ koji su oformili kompanija „Azalea Maritime“ iz Bijele i tivatska brodograđevna kompanija „Navar“ redovno održava pogonske komplekse na velikom broju stranih jahti koje borave u crnogorskim marinama, a na spisku njihovih klijenata su brojna poznata imena iz svijeta sporta, medija, umjetnosti i biznisa, koja posjeduju jahte i drže ih prvenstveno u marini Porto Montenegro u Tivtu.

Bonus video: