Platiš kvadrat za 8.000 i kaparišeš vilu na Zavali

Kompanije AMIA i „Montera” pokrenule akciju kako bi animirale što više kupaca za apartmane na rtu između Budve i Bečića
112 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2012. 16:37h

Kompanije AMIA i “Montera”, vlasnici apartmanskog kompleksa “Dukljanski vrtovi” na Zavali, objavile su juče početak velike akcije prodaje luksuznih vila, kojom je predviđeno da svako ko je zainteresovan, kupovinom samo jednog kvadrata stambenog prostora, može rezervisati apartman za sebe.

Cijena jednog kvadratnog metra, koja će se, kako navode iz kompanija, mijenjati, iznosi od 5.000 do 8.000 eura.

Kompleks od četrdeset vila sa više od 120 apartmana, sa pogledom na more, koji bi trebalo već na ljeto da primi prve stanare, uveliko se gradi.

Novi vlasnici pokušavaju na svaki način, jakom medijskom kampanjom, da animiraju što više kupaca i vrate povjerenje u cijeli projekat na Zavali.

Novi vlasnici pokušavaju na svaki način, jakom medijskom kampanjom, da animiraju što više kupaca i vrate povjerenje u cijeli projekat na Zavali

Nakon što su prije godinu kupili kompaniju koja je izvodila radove, a potom i većeg akcionara u “Zavali invest”, na koju je upisan zemljišni kompleks od četiri hektara na Zavali i vodi se građevinska dozvola, Udruženja kupaca - AMIA i kompanija “Montera”, krenuli su u završetak velikog građevinskog poduhvata.

Kako bi kupce, koji su već za vrijeme “Miraksa” kupili apartmane, kao i one potencijalne informisali da su ozbiljni u namjeri da završe “Dukljanske vrtove”, iz uprave kompanija AMIA i “Montera” svakog mjeseca objavljuju spisak izvedenih radova sa fotografijama i video materijalom.

"Požurite da kupite sebi najbolje, ne propuštajte mogućnost odličnog izbora po odličnoj cijeni!"

Kamenom sa Brača obložiće kompleks

AMIA je prije pola godine, nakon što je uveden stečaj, kupila kompaniju “Slav In” za 16,5 miliona eura, firmu koju je u Crnoj Gori osnovao Polonski. Nakon finansijskog sunovrata, radovi na Zavali su od ljeta 2009. bili potpuno stopirani.

Grupa kupaca uspjela je da otkupi milionski dug prema “Monteri”, koja je do tada izvodila radove, a potom osnivajući AMIA, kupili su i “Slav in”, većinskog akcionara u kompaniji “Zavala invest” na koju se vodi projekat. Dotadašnje ime kompleksa „Astra Montenegro“ promijenili su u „Dukljanski vrtovi” i 1. oktobra prošle godine započeli radove uz obećanje da bi za 18 mjeseci mogli da završe vile.

Prvi stanari tokom ljeta: Jedna od vila

U međuvremenu, u projekat su se uključile brojne kompanije, pa je tako “ProjMetal” iz Srbije angažovana na projektovanju cjelokupne spoljne infrastrukture i komunikacija kompleksa. Tehnički nadzor kvaliteta izgradnje kompleksa povjeren je “Kopring PMC”, jednoj od najvećih kompanija u regionu, koja je specijalizovana za nadzor.

Svi radovi na kompleksu obavljaju se pod rukovodstvom renomirane firme “Turner Constructions”, dok je nedavno zaključen i ugovor sa poznatom hrvatskom kompanijom “Jadrankamen”, kojim je predviđeno da kamen sa Brača bude dopreman u Budvu i da njime budu obložene vile.

Galerija

Bonus video: