Krivokapiću uručena boračka medalja

Medalju mu je, u ime predsjedništva Saveza udruženja boraca i antifašista NOR-a i antifašista Crne Gore, uručio predsjednik te organizacije Andrija Nikolić
25 komentar(a)
Ažurirano: 08.10.2012. 14:15h

Predsjedniku Skupštine Ranku Krivokapiću danas je uručena spomen-medalja u znak poštovanja i zahvalnosti za njegovanje tradicije Narodno-oslobodilačke borbe.Medalju mu je, u ime predsjedništva Saveza udruženja boraca i antifašista NOR-a i antifašista Crne Gore, uručio predsjednik te organizacije Andrija Nikolić.Zahvaljujući na priznanju, Krivokapić je naglasio značaj njegovanja i zaštite temljnih vrijednosti antifašizma.

"Obraćajući se predstavnicima crnogorske boračke organizacije, Krivokapić je rekao da je danas sa predstavnicima najjače generacije u 20. vijeku, koja je Crnoj Gori vratila državnost, generacije koja joj je donijela najbolji socio–ekonomski period", kaže se u saopštenju.Dlegacija SUBNOR-a informisala je Krivokapića o pripremama za Peti kongres te organizacije koji će biti održan 23. novembra, i o Skupštini Evropskog komiteta ratnih veterana, koja će krajem sljedeće godine biti održana u Crnoj Gori.

Galerija

Bonus video: