Vlajko Janjić: Peti put me obmanjuju

Razočaran što je, kako tvrdi, ponovo izigran, Janjić je najavio da će ponovo protestovati ispred zgrade SO
379 pregleda 3 komentar(a)
Vlajko Janjić, Foto: Vuk Lajović
Vlajko Janjić, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.10.2012. 19:20h

Protestom ispred zgrade Opštine, profesor fizike u Srednjoj školi „Danilo Kiš“ Vlajko Janjić još jednom je javno pozvao rukovodstvo Opštine da ispuni svoje obećanje, peto po redu, i riješi stambeno pitanje za njega i njegovu porodicu.

Janjić, koji je uoči sezone iseljen iz barake u naselju Velji vinogradi, nakon što je Opština prodala plac njegovoj prvoj komšinici, i dalje je, kaže, sa svojom porodicom na ulici.

„Ovo je peti dogovor između mene i gradonačelnika Lazara Rađenovića za konačno rješavanje mog stambenog pitanja. Zna se, ovo ponavljam po ko zna koji put, da sam odlukom Opštine, kao deficitaran radnik škole prije punih 15 godina dobio rješenje na kućicu, u kojem stoji da mi se ona ustupa do konačnog rješenja mog stambenog pitanja. Međutim, kao što je poznato, Opština je potpuno nelegalno prodala plac, nakon čega je ta kućica srušena“, kazao je Janjić.

Razočaran što je, kako tvrdi, ponovo izigran, Janjić je najavio da će ponovo protestovati ispred zgrade SO

Umjesto da, dodaje, “čelnici Opštine hitno nađu rješenje za takvu situaciju i potru efekte te kriminalne radnje, nastalo je beskonačno odugovlačenje i izigravanje svih dosadašnjih dogovora”.

„To ne mogu drugačije da shvatim nego kao njihovu potajnu želju da me prisile da konačno dignem ruke od svega i napustim školu i Budvu“, kazao je Janjić i istakao da je posljednji put prihvatio sve predloge Opštine.

Razočaran što je, kako tvrdi, ponovo izigran, Janjić je najavio da će ponovo protestovati ispred zgrade SO.

Njegove proteste nekoliko puta do sada podržali su učenici škole u kojoj radi.

Bonus video: