Rožajci uhapšeni u Albaniji sa 40 kg skanka

Pregledom je utvrđeno da je u dvije rezervne gume sakriveno po 16 paketa napunjenih drogom
150 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2012. 21:28h

Rožajci Semir Dedeić (25) i Enes Bralić (28) uhapšeni su prije dva dana u albanskom gradu Đirokastru sa 40 kilograma skanka.

Albanski mediji prenose da je Sektoru za narkotike njihove policije javljeno da kamion crnogorskih registarskih oznaka prenosi veliku količinu droge od sela Lazarat ka Crnoj Gori.

Policija je 18. septembra oko 14.35 sati zaustavila i kontrolisala kamion registarskih oznaka (RO AP 772) koji je vozio Dedeić.

Pregledom je utvrđeno da je u dvije rezervne gume sakriveno po 16 paketa napunjenih drogom. U 32 paketa različite težine pronađeno je 40 kilograma skanka.

Istragom je utvrđeno da su Dedeić i Bralić drogu kupili od Albanca B. K. zatim je u predgrađu Đirokastra sakrili u rezervne gume i namjeravali je prokrijumčariti u Crnu Goru, kako bi je prodavali u lokalnim klubovima.

Dedeić je zbog droge hapšen i 2008. godine u Srbiji, kada je tamošnja policija presjekla krijumčarski lanac na čijem je čelu bio Rožajac Safet-Sajo Kalić. Kod Dedeića je tada pronađeno 17 paketa sa oko tri i po kilograma heroina i oko sedam kilograma smješe kofeina i paracetamola.

Bralić nije bio od ranije poznat policiji.

Bonus video: