Podgorica: Stare cijevi raskopale put u Beogradskoj ulici

“Samo želim da znam o čemu riječ, šta planiraju da rade. Mislim da nije u redu da nam uzimaju dio puta"
334 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2012. 11:45h

Stanari Beogradske ulice, optužili su upravu luksuznog hotela "Zija", da će zbog radova koje izvode ispred objekta, suziti i prisvojiti dio puta koji vodi ka zgradama u kojima žive.

Direktorica hotela Vesna Vujović je kazala da je u pitanju zamjena starih postojećih vodovodnih cjevi, koje od starosti često pucaju.

"Te stare cijevi su napravljene od azbestno-cementnog materijala i ovih dana često pucaju usljed širenja korjena velikih drveća. Cijev je zamijenjena, ali put i dalje nije asfaltiran jer zemlja treba da se malo slegne", kazala je Vujović i dodala da su za radove koji se izvođeni oni imali svu potrebnu dokumentaciju.

Stanari Beogradske ulice su ipak uznemireni činjenicom da im je raskopan put .

“Samo želim da znam o čemu riječ, šta planiraju da rade. Mislim da nije u redu da nam uzimaju dio puta. Dolazila je Komunalna inspekcija, ali ništa nisu preduzeli”, kazao je Boro Maraš, koji stanuje u obližnoj zgradi.

Vujović je kazala da razumije takav stav stanara, jer su do sada vjerovatno mnogo puta bili u prilici da vide stvari koje se rade pogrešno “pa su i u ovom slučaju odmah pomislili na tako nešto”.

"Ovo ruglo ispred hotela meni smeta da vodim posao, zbog čega sam ja i ponudila ljudima iz 'Vodovoda' da Zija plati dio troškova kako bi se što prije završili radovi", rekla je Vujović.

Ona je kazala da će najvjerovatnije danas krenuti sa asfaltiranjem puta.

Galerija

Bonus video: