Branka Black Rose o klubu u Budvi: To je kabare, a ne prostitucija

"Policijski inspektori su na otvaranju provjerili o čemu se radi i sami su se uvjerili da nema trunke vulgarnosti"
353 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 02.07.2012. 12:07h

Kraljica striptiza Branka Milijančević, poznatija kao Branka Black Rose, demantovala je da u klubu „Moulin ruoge Montenegro“, koji je nedavno otvoren u Mediteranskom sportskom centru ima prostitucije, već da je riječ o kabaretskom šou programu, koji izvode ona i pet djevojaka.

Naime, „Moulin ruoge” koji je Milijančević otvorila u Beogradu, jedan je od najpoznatijih noćnih klubova u srpskoj prijestonici, gdje se izvode umjetnički striptiz performansi, a ona je, kako je kazala, na poziv svojih poslovnih prijatelja iz Budve pristala da tokom sezone slične programe izvodi u „BK musicu“, klubu koji je preiomenovan u „Moulin rouge“.

Budva postala grad seks turizma >>>

"Već sam 12 godina poznata na prostrima bivše Jugoslvije i šire po kabaretskim programima i tu nema riječi ni o kakvoj prostituciji niti vulgarnosti. Ja sam čista i moje ime nikada nije dovedeno u vezu s prostitucijom. Nikada se time nijesam bavila, niti djevojke koje rade performanse", navela je Milijačević, tvrdeći da njene djevojke i ona ne nastupaju po privatnim zabavama.

Ona kaže da nije vlasnik kluba, te da nije u riječ o klasičnom striptiz baru.

"Tu dolaze i djevojke i muškarci, parovi, znači riječ je o jednom kabareu, upravo nalik “Muolin rouge” u Parizu. Izvode se kabaretski programi, sa elementima erotike, sa kostimima, poput francuske sobarice, kaubojke. Svi oni koji su bili mogu se uvjeriti u to da svaki performans ima svoju umjetničko-erotsku crtu. Godinama upravo radim takve programe i za to sam i nagrađivana, otvarala sam sajmove erotike i moje je ime baš po takvom kabaretskom šou programu prepoznato", naglasila je Black Rose.

Ona je dodala da je upravo prije otvaranja kluba policija provjerila sva dokumenta, te da je i ona lično imala s njima razgovor.

"Policija se uvjerila da mi radimo potpuno legalno i prije nego što smo započeli s reklamom, sve je provjereno. Čak su i na samom otvaranju bili policijski inspektori koji kako bi provjerili o čemu se radi i sami su se uvjerili da nema trunke vulgarnosti, kako su sami kazali, niti bilo kakve prostitucije", istakla je Branka Milijančević.

Ona je navela da se klub i dalje, kao i do sada, zove BK music, i da je samo vlasnik dodao etiketu “ Moulin rouge”, tokom ljeta, koliko će one izvoditi performanse.

Bonus video: