Ostalo je još samo 6 dana do kraja prijava za Executive/MBA stipendije COTRUGLI poslovne škole

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije u svijetu. Program razvija liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera
75 pregleda 0 komentar(a)
COTRUGLI Business School, Foto: Scholarships.cotrugli.org
COTRUGLI Business School, Foto: Scholarships.cotrugli.org
Ažurirano: 28.05.2018. 06:35h

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim pojedincima svjesnim da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje neophodni za napredak u karijeri.

Ako se nalazite među onima koji su spremni da ulože u znanje, postanu članovi najprestižnije poslovne zajednice i povećaju svoju konkurentnost u sijvetu biznisa, prijavite se na stipendije koje dodeljujemo najboljim menadžerima u Crnoj Gori!

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije u svijetu. Program razvija liderske kompetencije polaznika, a idealan rezultat pohađanja programa je transformacija polaznika iz menadžera u lidera. Studenti COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promjenu u načinu razmišljanja i širenje mreže kontakata, a cjelokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promijenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svijetu, kao što su INSEAD, IMD, London, ESCP,... Okuplja uspješne i perspektivne polaznike, kao i najpriznatije međunarodne predavače i stručnjake. COTRUGLI studenti imaju prosječno 5 godina (MBA) i 15 godina (EMBA) radnog iskustva. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: farmaceutska, građevinska, IT, telekomunikaciona, tehnološka, FMCG, finansijska...

“COTRUGLI EMBA program je za mene jedno nevjerovatno, dobro zaokruženo iskustvo učenja sa biznis pristupom, koje je unaprijedilo moje samopouzdanje, sposobnost da rješavam situacije u radnom okruženju i donosim edukovane odluke u raznim oblastima. Izbor modula programa sa profesorima visokog nivoa, profesionalni administrativni tim, pozitivan duh među studentima sa kulturnom i poslovnom raznovrsnošću za mene čine posebnu dodatnu vrijednost. To je jedan moćan paket koji pruža priliku za značajnim intelektualnim, društvenim, finansijskim i karijernim uspjehom, i samo žalim zašto ga nisam imala prije deset godina.”

Kristina Bukilić, Finance & Accounting Divison Director, Erste Bank AD Podgorica

“Edukativni proces u COTRUGLI-ju prilagođen je današnjem ubrzanom trenutku, ali, u svojoj praktičnosti, ipak zadržava element kvaliteta koji ga, na kraju krajeva i definiše u zainteresovanoj javnosti. Ljudi koje srijećem tokom procesa su pozitivni, dobronamjerni, znaju više od mene u svojim segmentima, a ta kombinacija, meni lično, odgovara.”

Rade Ljumović, Owner & Managing director, RLC Montenegro

Alumni zajednica broji preko 2000 poslovnih ljudi, što je čini najprestižnijom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi. Aktivnosti poput Alumni događaja, foruma, COTRUGLI dana, konferencija, sportskih sadržaja, putovanja i poslovno umrežavanje su samo dio benefita koje članstvo u COTRUGLI Alumni zajednici donosi.

Program zahteva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mjesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedelju dana na svakih 6 nedelja.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije.

Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular na sajtu OVDJE nakon čega ćete biti obaviješteni o daljim koracima.

Prijave traju do 3. juna 2018. godine.

(PROMO)