Grupa od 1.500 gostiju ispunila Slovensku plažu

"Novine koje su urađene u svim hotelima HG "Budvanska rivijera" za turističku sezonu pod sloganom Novi talas 2012, najviše se odnose na Slovensku plažu
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2012. 13:06h

Najveće turističko naselje u Crnoj Gori, "Slovenska plaža", kojim gazduje hotelska grupa "Budvanska rivijera" je zvanično počela ovogodišnju ljetnju turističku sezonu, ugostivši 1.500 gostiju, učesnika tradicionalne Medicinijade.

U potpuno adaptiranom turističkom naselju, su dolazile grupe studenta iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije, što, kako ocjenjuju u upravi, obećava dobru sezonu.

Portparol HG "Budvanska rivijera" Vesna Lagator je kazala da je riječ o tradicionoj manifetaciji, koja se unazad pet godina organizuje u Budvi, a "Slovenska plaža" je domaćin.

"Nekoliko dana nakon Medicinijade, stići će i oko 1. 000 učesnika Menadžerijade", najavila je Lagator.

Ona je dodala da Slovenska plaža dočekuje goste u potpuno inoviranom izdanju.

"Novine koje su urađene u svim hotelima za ovu turističku sezonu pod sloganom Novi talas 2012, najviše se odnose upravo na Slovensku plažu. Kompletno je adaptiran smještajni dio, sobe i apartmani. Renovirani su restorani, adaptirani postojeći bazeni, napravljen je novi dječiji bazen u okviru zabavnog parka“, kazala je Lagator.

Ona je navela da su hoteli "Aleksandar" i petrovački "Palas" otvoreni još u aprilu i da bilježe odličnu popunjenost, uglavnom gostima sa zapadnoevropskog tržišta.

"Od početka aprila u hotelima hotelske grupe Budvanska rivijera ostvareno je oko 10.000 noćenja, što je povećanje od tri odsto u odnosu na isti prošlogodišnji period. Kada je riječ o strukturi gostiju, oni su većinom iz Njemačke, Francuske i Velike Britanije... U svakom slučaju, možemo se pohvaliti raznolikom strukturom gostiju koji borave u našim hotelima", kazala je Lagator.

Krajem maja, u hotelu Palas u Petrovcu, u kojem borave francuski turisti, biće održana Međunarodna konferencija matematičara i seminar Ministarstva prosvjete i sporta Crne Gore.

U toku je specijalna akcija vikend aranžmana za goste iz Crne Gore, koja traje do 23. maja.

"Biće nam drago ako gosti sa našeg tržišta procijene da treba budu gosti hotela Slovenska plaža i Palas, po zaista povoljnim cijenama. Cijena polupansiona u Slovenskoj plaži je 23 eura. Cijena polupansiona u hotelu Palas iznosi 30 eura i obuhvata i usluge novog velnes i spa centra. Ovom akcijom smo obuhvatili gratis boravak za dvoje djece", kazala je Lagator.

Galerija

Bonus video: