Doktori na šest punktova za vrijeme prvomajskih praznika

Zdravstvena zaštita djece noću obavljaće se u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, a pružaće je izabrani doktori za djecu Doma zdravlja
0 komentar(a)
Dom zdravlja Pobrežje, Foto: Arhiva Vijesti
Dom zdravlja Pobrežje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 01.05.2012. 08:56h

Za vrijeme prvomajskih praznika, danas i sjutra, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u šest objekata Doma zdravlja Podgorica i to Blok pet, Nova varoš, Stara varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Izabrani doktori za odrasle radiće u svih šest zdravstvenih objekata od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi, u istom vremenu, u zdravstvenom objektu Nova varoš. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita djeci pružaće se u vremenu od sedam do 14 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće oba dana praznika od sedam do 21 sat, kao i Centar za rentgen i ultrazvučnu dijagnostiku u zdravstvenom objektu na Starom aerodromu.

Jedinica za patronažu radi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom prvomajskih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od sedam do 15 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Zdravstvena zaštita djece noću obavljaće se u prostoru Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a pružaće je izabrani doktori za djecu Doma zdravlja.

Pošta u Delta Citiju, danas i sjutra, radiće od 10 do 22 sata, a poslovnica u centru Mall of Montenegro će, takođe, raditi oba praznična dana od devet do 22 sata.

Radno vrijeme Službe telegrama za područje Podgorice danas i sjutra je od osam do 15 sati.

Prodajni objekti “Volija” i svi maloprodajni objekti Mercator-CG radiće redovno za vrijeme prvomajskih praznika.

Marketi “Novito” neće raditi samo danas, a već sjutra će raditi redovno, dok će Delta Maksi objekti i danas i sjutra raditi uobičajeno.

Bonus video: