Stigli prvi gosti u hotel Mogren

Hotelska grupa poslovala je prošlu godinu sa dobitkom od dva miliona eura, ukupni promet iznosi rekordnih 21 milion eura i ostvareno 471 hiljada noćenja
125 pregleda 0 komentar(a)
gradska kafana hotel mogren, Foto: Vuk Lajović
gradska kafana hotel mogren, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 21.05.2018. 15:29h

Najveća državna hotelska kompanija Budvanska rivijera završila je adaptaciju jednog od najprepoznatljivijih budvanskih hotela Mogren, što je označeno svečanim otvaranjem potpuno rekonstruisane gradske kafane.

Osim gradske kafane, adaptiran je recepcijski hol, lobi, kao i atrijum sa fontanom, a hotel Mogren je primio svečano prve goste u novom ruhu. U cijeli projekt Budvanska rivijera je uložila milion i po eura.

Adaptacijom i rekonstrukcijom hotela Mogren, hotelska grupa Budvanska rivijera zaokružila je desetogodišnji investicioni ciklus tokom koga su u renoviranje pet svojih hotela uložili više od 40 miliona eura svoga novca.

Do sada je kompanija potpuno renovirala budvanski hotel Aleksandar, turističko naselje Slovenska plaža i petrovačke hotele Palas i Castellastva.

Hotelska grupa poslovala je prošlu godinu sa dobitkom od dva miliona eura, ukupni promet iznosi rekordnih 21 milion eura i ostvareno 471 hiljada noćenja.

Bonus video: