Kotorski studenti feštaju za Miru

Na studentskoj žurci nastupiće Padrino bend kao i lokalni DJ-evi, a cijena ulaznice je simbolično jedan "Mirin euro"
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.03.2012. 17:58h

Studentska organizacija “Turist” sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo u Kotoru organizuje veliku humanitarnu studentsku žurku, u diskoteci Maximus u Kotoru, a kompletan prihod od ulaznica biće namijenjen Domu za stare i nezbrinute u Risnu gdje se nalazi i jedna od rijetkih preostalih kotorskih oriđinala i simbola grada Kotora, čuvena Mira.

Sugrađani su je često iz šale zvali Mira euro, s obzirom da je od svojih sugrađana svakodnevno tražila euro kako bi kupila cigare.

Duhovita i originalna Mira, zvana Lula, bila je jako omiljena među svojim sugrađanima, pa i nakon što je svoj dom u kotorskom Starom gradu zamijenila Domom starih u Risnu, očigledno je da je Kotorani, posebno mladi nijesu zaboravili.

U akciji će učešće uzeti i pojedini ugostiteljski objekti iz Kotora u kojima je Mira bila čest gost, a oni za nju spremaju tortu, cigare, koji će joj biti uručeni kad i sakupljeni novac od ulaznica sa žurke.

Na studentskoj žurci 29. marta sa početkom u 23 sata nastupiće Padrino bend kao i lokalni DJ-evi, a cijena ulaznice je simbolično jedan "Mirin euro".

Inače SO “Turist” organizuje ovu žurku kao uvod u niz drugih akcija kao što su Summer Job, Turizmijada, Spring Break, koji su izuzetno posjećeni i medijski ispraćeni, saopšteno je iz ove studentske organizacije.

Bonus video: