Djelovi Podgorice, Danilovgrada, Nikšića i Budve nekoliko sati bez struje

Iz EPCG navode da u objektima u kojima će se ugrađivati brojila od 8 do 16 sati neće biti struje.
0 komentar(a)
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
pametna brojila, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.03.2012. 16:33h

U više djelova Podgorice, Danilovgrada, Nikšića i Budve građani će u petak biti struje po nekoliko sati, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

Dio ulice Slobode i Njegoševe, kao i dio Bulevara Ivana Crnojevića, od mosta Milenijum do ulice Balšića u petak će od 9 do 12 biti bez struje.

Zbog pripremnih radova za ugradnju novih brojila od 9 do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostati zgrada na uglu ulice Velimira Terzića i Blaža Jovanovića, benzinska pumpa i Auto moto Mladost, dio ulice Trebinjske, kao i djelovi Kninske i Bjelopoljske ulice i dio Bulevara Mihaila Lalića iza Volija.

Od 11 do 13 sati dio ulice Mirka Banjanina, dio Cvjetne ulice i dio ulice Meše Seimovića (Solarna zgrada) biće bez struje, dok će od 13 do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostati zgrade u Moskovskoj ulici, Mala pijaca i dvorišna zgrada iza Građevinsko-tehničke škole.

Od 9 do 15 sati bez napajanja električnom energijom će ostati naselja Bioče, Bratonožići, Lutovo, Pelev Brijeg, Petrovići, Rijeka Piperska i Milutinovići.

Zbog radova na rekonstrukciji dalekovoda Kržanja u petak će u istom terminu bez napajanja električnom energijom ostati naselja Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

Na području Danilovgrada bez struje će od 8 do 15 ostati sela Vučica, Gorica, Slatina, Dolovi, Poljice, Studeno, Jelenak, Kruščica, Sige, Ljutotuk, Pilićarnik, Klanica i Donje Selo.

U Nikšiću će, od 10 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati sela Vilusi, Grahovo, Petrovići, Vraćenovići, Trubjela i Velimlje.

Zbog radova na dalekovodu Povija – Ostrog, takođe od 10 do 14 sati bez napajanja električnom energijom će ostati i sela Povija, Ostrog i Dabovići.

Na području Budve, zbog ugradnje novih stubova na trasi dalekovoda Brajići, bez struje će od 9 do 16 sati biti Lapčići, Stanišići, Brajići i Pobori.

Nova elektronska brojila biće ugrađivana u Podgorici, u ulici Meše Selimovića – brojevi 18 i 20, Vijenci Danila Kiša, broj četiri, i ulici Jovana Cvijića – brojevi dva i tri.

Iz EPCG navode da u objektima u kojima će se ugrađivati brojila od 8 do 16 sati neće biti struje.

Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem besplatne info linije, na broj 0800 80 785.

Bonus video: