Mugoša: Strogo štedim, svjetla gore u ambasadi

Reporteri “Vijesti” su na poziv mještana Mareze, fotografisali kuću prvog čovjeka Podgorice - na snimcima se jasno vidi da je oko kuće upaljeno nekoliko reflektora
0 komentar(a)
mungos_1, Foto: B.PEJOVIĆ
mungos_1, Foto: B.PEJOVIĆ
Ažurirano: 17.02.2012. 03:28h

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša kazao je da se strogo pridržava mjera štednje električe energije i da ispred njegove kuće gori samo jedna sijalica.

„To čine i moji stanari. U mom dvorištu ne gore reflektori, oni su iz susjedne ambasade“, prokomentarisao je gradonačelnik.

On je pozvao novinara “Vijesti” da, ako ne vjeruje, pođe sa njim u obilazak dvorišta i uvjeri se u njegove tvrdnje.

Reporteri “Vijesti” su na poziv mještana Mareze, fotografisali kuću prvog čovjeka Podgorice - na snimcima se jasno vidi da je oko kuće upaljeno nekoliko reflektora.

Jedan od Mugošnih stanara na Marezi je i šef Delegacije Evropske komisije u Podgorici Leopold Maurer.

Mugoša je, na konferenciji gradskog štaba za vanredne situacije, opomenuo obrazovne ustanove da se pobrinu za čišćenja svojih dvorišta i prilaza ka školama.

„Profesori i drugi zaposleni u tim ustasnovama su u radnoj obavezi pa neka se u dogovoru sa nedležnima malo pozabave time, a ne da čekaju na gradske službe“, kazao je gradonačelnik.

Rezidencija američke ambasade na Marezi, preksinoć

U Urgentni šest osoba sa prelomom

Zdravstveni radnici na seoskom području su obavili 236 intervencija, od čega je pet pacijenata evakuisano u zdravstvene ustanove.

U Urgentni centar zbrinuta je 21 povrijeđena osoba, od čega je šest bilo sa prelomima.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć obavljeno je 112 pregleda a ekipe su 143 puta intervenisale na terenu i transportovale 12 zdravstveno ugroženih osoba.

Bonus video: