Put Podgorica-Kolašin neće se danas otvarati

Za sve kategorije vozila otvoreni su putevi Debeli Brijeg - Herceg Hovi - Tivat – Kotor - Budva - Bar - Ulcinj – Sukobin, Sutomore –Tunel Sozina – Virpazar – Podgorica i Podgorica – Nikšić
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.02.2012. 15:20h

Put Kolašin-Podgorica zatvoren je za saobraćaj, saopštio je Operativni štab za vanredne situacije.Navodi se da se taj put danas neće otvarati.

Više crnogorskih puteva jutros je otvoreno za sve kategorije vozila, saopšteno je iz Operativnog štaba za vanredne situacije.

Za sve kategorije vozila otvoreni su putevi Debeli Brijeg - Herceg Hovi - Tivat – Kotor - Budva - Bar - Ulcinj – Sukobin, Sutomore –Tunel Sozina – Virpazar – Podgorica i Podgorica – Nikšić.

Na putevima Dobrakovo - Bijelo Polje – Ribarevina i Ribarevina- Berane - Rožaje - Dračenovac obustava saobraćaja važi samo za kamione sa prikolicom i šlepere.

Za putnička vozila i minibuse otvoreni su putni pravci Podgorica - Cetinje - Budva, Žabljak - Đurđevića Tara – Pljevlja, Pljevlja - Kovren - Slijepač most - Bijelo Polje i Mojkovac- Bijelo Polje.

Putničkim automobilima i minibusima dozvoljeno je saobraćanje i preko puteva Berane - Andrijevica - Plav – Gusinje, Nikšić – Vilusi, Nikšić – Plužine, Nikšić – Šavnik, Lipci – Grahovo – Vilusi i Šavnik – Žabljak, uz naizmenčno propuštanje vozila.

Nema vozova ka sjeveru

Željeznički saobraćaj između Podgorice i juga realizuje se po redu vožnje, dok je veza sa sjeverom prekinuta.

Iz dispečerskog centra podgoričke stanice kazali su agenciji MINA da pruga ka sjeveru neće biti osposobljena u narednih nekoliko dana i da će u raščišćavanju najvjerovatnije učestvovati i mehanizacija iz Srbije.

Autobusi se prema jugu kreću jedino preko tunela Sozina, jer je put preko Cetinja otvoren samo za putničke automobile i minibuse.

Autobuski saobraćaj između Podgorice i Nikšića je normalizovan i saobraća se po redu vožnje, potvrdili su sa podgoričke stanice.

Autobusi se prema jugu kreću jedino preko tunela Sozina, jer je put preko Cetinja otvoren samo za putničke automobile i minibuse.

Aerodrom otvoren

Podgorički aerodrom otvoren je za saobraćaj i letovi se realizuju po redu vožnje.

Direktor Aerodroma Podgorica Petar Glomazić rekao je agenciji MINA da nema zastoja u avio-saobraćaju.

"Sve je u redu, od ponedeljka ujutro sve normalno funkcioniše", kazao je Glomazić.

Galerija

Bonus video: